SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13. SEPTEMBER 2015

le_saint_nom_de_marie
13.september praznik Marijinega imena

Immacolata 41 (1)

SPOROČILO  KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.09.2015

Mir z vami!

Otroci moji, Bog vas kliče k spreobrnjenju in spremembi življenja. To je čas sprememb brez  nadaljnjega trpljenja,  saj bo Bog kmalu prečistil ves svet s trpljenjem, ki  ga mnogi moji otroci niso nikoli preživljali v svojem življenju. To bo Bog dopustil v skladu z grešnimi dejanji, ki so jih mnogi storili  po vsem svetu.

Zemlja se bo močno stresla in Božja pravičnost bo kaznovala človeštvo za njegove zločine. Ko se bo to zgodilo, se bodo stresli mnogi narodi in kraji in bodo izginili, ker niso hoteli služiti Gospodu Nebes in Zemlje z ljubeznijo, vero in predanostjo, temveč so živeli samo za svet in za greh.

Na dan velike kazni bo družinam, ki so bile zveste Bogu in so molile moj rožni venec vsak dan, prizaneseno. Hiše prešuštnikov in tistih, ki živijo v prešuštvovanju in grehu, pa bodo na mah uničene in za njimi ne bo ostala niti sled.

Molite, molite, molite. Bog ne mara neposlušnosti svojim zakonom, hoče, da po njih živimo in jih spoštujemo.

Odrecite se napačnim stvarem, osvobodite se greha po zakramentu spovedi, da boste odeti v milost, moč in varstvo Boga, ki vam bo pomagal, da boste  zvesto hodili po njegovi sveti poti.

Blagoslavljam vas in vam vedite, da se moje Brezmadežno srce odpre, da sprejme vsakega od vas in vaše družine, ki zaupajo in se izročijo v moje materinsko varstvo.

Ljubim vas in vas blagoslavljam; V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja