DEVEDNEVNICA KRALJICI ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI od 23.4. do 1.5.2016

  1. DEVETDNEVNICA KRALJICI ROŽNEGA VENCA IN MIRU V ITAPIRANGI

(To devetdnevnico  je Edsona Glauber naučila Naša Gospa in jo molimo od 23. aprila do     2. maja  – vsak dan vse tri molitve)

O Marija, Brezmadežna Devica, mi smo tvoji otroci, ki prihajamo k tvojim nogam, da te prosimo za milosti, ki koristne za naše dobro in za dobro sveta. Zaradi tvoje materinske priprošnje nam pomagaj izpolnjevati Božjo voljo, ki nas vodi po poti ljubezni in miru.

Ti si vsa čista, popolna in blagoslovljena med vsemi ženami. Po tvoji deviški čistosti nas osvobodi skušnjav in sedanjega zla, ki nam ga hudič daje vsak trenutek.

O Brezmadežna Mati, Kraljica Nebes in Zemlje, želimo da naše duše svetijo v milostih, ki krasijo tvojo dušo in kot si premagala napade v neomajni veri, pridobi nam čuječnost v vseh preizkušnjah življenja, da vedno pridemo zmagovalci v vseh hudih bojih.

Oče naš. Zdrava Marija, Slava Očetu

 

O Marija, mogočna kot vojska pripravljena na boj,, bodi naša zvesta spremljevalka in vodnica v tem življenju in v tej veliki duhovni bitki. Ti si zora, ki sije v milostih, svetosti in kreposti. Lepa kot luna, Tista obdana s svetlimi žarki Božanskega Sonca, Boga Najvišjega. Glej s svojimi usmiljenimi očmi vse svoje otroke, strahovito napadene od sovražnika odrešenja: koliki so tisti, ki so preiskušani in so v nevarnosti, da izgubijo čistost srca, duše in telesa. Bodi, o Marija varno zatočišče za vse te duše stiskane in krhke, ki se zatekajo v tvoje ljubeče varstvo. Po tvojem Brezmadežnem Spočetju podari moč slabotnim, tolažbo preiskušanim in čistost tistim ki se čutijo vznemirjeni v globini svojega bitja. Bodi zagovornica grešnikov, varno zavetje vseh grešnikov ki želijo pomoč in luč Vsemogočnega. Ti si  Mistična Luna, ki razsvetljuje vse ljudi, ki so v najbolj gosti temi greha in vodi jih po varni poti k milosti, kesanju in večnem zveličanju.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava Očetu

 

Sveta Devica Marija, Brezmadežna Kraljica, zaradi zaslug in milosti s katerimi je Bog okrasil tvojo dušo, čisto in brez madeža, te prosimo, da nam pomagaš v naših najnujnejših težavah in stiskah in nam podeliš milosti, ki so potrebne za posvečenje in večno življenje. O Marija, pomagaj družinam, zakoncem, materam in očetom. Reši Sveto Cerkev in vodi Božje služabnike po poti odrekanja in samoodpovedi, da Kristusova luč sveti kot vir odrešenja in milosti vsem ljudem in vsem narodom.

Prečista Devica, reši vse mlade skušnjav in pasti proti čistosti in navdaj njihova srca z milostmi, ki izvirajo iz tvojega Čistega in Brezmadežnega Srca. Vemo da bo milost Gospodova milost obilna, če se k tebi zatekamo v svojih življenjih in da bo njegova Božanska Luč vedno razsvetljevala našo pot. Samo zaradi ene tvoje prošnje, bo Kralj Nebes in Zemlje, vedno pripravljen razlivati svoje usmiljenje na vse tiste, ki častijo in slavijo tvoje Sveto in Brezmadežno spočetje.
Zaradi tvojega Svetega in Brezmadežnega spočetja, očisti moje srce in sveto mojo dušo.

Oče naš, Zdrava Marija, Slava OčetuVirgem de Itapiranga

 

ZA ZAKLJUČEK LAHKO DODAMO MARIJINE LITANIJE  IN POZDRAVLJENA KRALJICA! 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja