***SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29. OKTOBRA 2015

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29. OKTOBRA 2015

crying_lady_akita

EDSONU GLAUBER V PADERNO FRANCIACORTA – ITALIJA

Mir moji ljubljeni otroci! Mir!

Jaz vaša Mati vas želim povabiti k ljubezni in miru. Želim vam reči, da vas Bog ljubi, kliče k Njemu in vabi, da postanete pričevalci njegovega miru in njegove ljubezni v vaših družinah.

Otroci moji, če vi ne boste molili ne morete biti luč kjer so temine; če vi ne boste prejemali Telesa in Krvi mojega Božjega Sina ne boste zaslužili nebesa; če ga boste prejemali nevredno in se ne boste kesali ter prosili odpuščanja, ne boste zaslužili večnosti ampak pekel.

Ne živite v grehu, ljubezen je ogorčena, zavrnjena, grozno žaljena od mojih nehvaležnih otrok, ki se ne obnašajo kot resnični Božji Otroci. Mnogi so taki kot Judež, ki ga izdajajo in žalijo s tolikimi žalitvami. Molite! Molite! Molite! Da bi vaša življenja postala vzor vsem drugim, da pripadate Bogu in Meni.

Živite kar vas uči moj Božji Sin, bodite poslušni njegovim zapovedim, nosite s potrpežljivostjo svoj križ in naučite se utihniti, katar je potrebno, zato, da bi vas duh zla ne zmagal  in uničil s tolikimi lažmi tega sveta.

Sprejmite moje materinske besede v svoja srca. Težki časi so prišli v vsej cerkvi in satan bo deloval z besom proti duhovnikom, ki me ljubijo. Moje sporočilo, ki sem ga dala v Akiti se izpolnjuje v naših časih in morate poiskati čim prej zdravilo, da bi preprečili zlo: Evharistija in rožni venec. Bojujte se, bojujte se za vaše odrešenje, sem ob vaši strani, da vas varujem s svojim varovalnim plaščem in nikoli vas ne bom zapustila. Ljubim vas in vam pošiljam svoj poljub ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja