23. marec 1996 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

 

 23. marec 1996 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Povejte ljudem, naj pri spovedi izpovejo greha lenobe. Molite k Svetemu Duhu in vse bo v redu.

13. junij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Duhovniki naj bodo čisti in sveti. Duhovniki so prejeli božje poslanstvo, da po svetih zakramentih prinašajo Jezusa vsem ljudem.  Jezus je resnično navzoč v svetih zakramentih in vam podeljuje svojo ljubezen in milosti v sveti Evharistiji ter svoje odpuščanje v svetem zakramentu Spovedi, ker si iskreno želi vašega večnega zveličanja.

1. julij 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Najpomembnejše, ljubljeni otroci, je, da se vsi približate Jezusovemu Srcu.  To je namen mojih številnih prikazovanj po svetu.  Če ne boste hodili k maši,  se ne boste spovedovali svojih grehov , ne boste živeli po Jezusovem evangeliju, ljubili in pomagali svojim bratom, ne boste naredili ničesar.  Zato vas vabim, da se vrnete na pot spreobrnjenja, ki vam jo pripravljam, in potem boste zmogli se približali Jezusu. Vse vas blagoslavljam skupaj z Jezusom: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen

 

12. oktober 1997 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Dragi otroci, danes vam želim spregovoriti o pomenu spovedi. Če se ne boste redno spovedovali svojih grehov, ste v nevarnosti, da  se boste za večno pogubili.  Mnogi ne pristopajo redno k zakramentu spovedi, da bi iskreno prosili  odpuščanje svojih grehov. To me skrbi, ker so ti moji otroci daleč od Srca mojega Sina Jezusa in mojega brezmadežnega Srca.

 

2. november 2005 – Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Otroci moji, svet je poln grehov. Ne grešite več, da si zaslužite večno življenje, nebesa. Pokesajte se svojih grehov. Spovejte se jih in očistite svoje duše. Tisti, ki se ne kesajo za svoje grehe in s spovedjo ne prosijo za odpuščanje, bodo zaradi svoje upornosti in neposlušnosti veliko trpeli. Molite! molite! molite! molite! Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja