SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.11.2020

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.11.2020 EDSONU GLAUBER-Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit intenzivnih molitev za mir, ker je mir ogrožen zaradi ljudi, ki so polni napuha in koruptivnosti, sovraštva in Satanove teme in želijo povzročiti veliko bolečine, na grozen način, mnogim mojim otrokom.

Sprejmite dar molitve in Božje milosti v vaša življenja, ker vi ste lahko tisti, ki združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, prosite Sveto Srce mojega Sina Jezusa za spreobrnjenje in rešitev sveta, darujoč se Gospodu za rešitev duš.

Veliko molite, otroci moji, molite, ker bolj težki časi bodo kmalu tu. Srečni bodo tisti, ki so poslušali moje prošnje in ubogali Božja povabila.

Gorje neposlušnim, ki ostajajo gluhi in se obračajo k prevaram sveta, izgubljajoč čas za spreobrnjenje: veliko bodo jokali in škripali z zobmi.

To je povabilo, ki ga danes dajem vsemu človeštvu: spreobrnite se, Bog je edini Gospod Nebes in zemlje in ni drugega. Ne obstaja druge resnice, niti drugega učenja, temveč samo tisto, ki vam ga je moj Sin Jezus zapustil v njegovi Sveti Cerkvi, ki je Katoliška Cerkev. Spreobrnite so, o ljudje zakrknjenih src, slepi in težavni. To je čas!
Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Naša Sveta Mati pokazala veliko eksplozijo, povzročeno od zlobnih ljudi, ki jih uporablja Satan. Molimo, molimo, molimo!…Velika trpljenja bodo kmalu prišla in moramo posredovati za dobro sveta in za mir.

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja