SPOROČILO KRALJICE ROŽNEG VENCA IN MIRU Z DNE 20.09.2016 (USA)

Sporočilo Kraljice Rožnega Venca in Miru Edsonu Glauber 29. 09. 2016 v USA

Praznik v čast sv. Mihaelu, Gabrijelu in Rafaelu

Danes se je prikazala Sveta Mati z detetom Jezusom in svetim Jožefom. Z njimi so bili tudi sv. Mihael, sv. Gabrijel in sv. Rafael. Naša Sveta Mati nam je dala to sporočilo:

»Mir moji ljubljeni otroci, mir! Otroci moji, jaz, vaša Mati prihajam iz nebes in z menoj moj Božji Sin Jezus, da blagoslovim vaše družine in vse človeštvo. Tukaj, v tej cerkvi, vam zapuščamo malo naše navzočnosti in naše ljubezni za vse vas. Ne pozabite mojih materinskih besed. Že mnogo časa je minilo kar vas vabim k spreobrnjenju, toda mnogi moji otroci me ne poslušajo in se nočejo spreobrniti. Bodite vi, moji otroci, tisti, ki molijo in se spreobrnejo, kajti čas mineva in mnogi izgubljajo milosti, ki jih nebesa podeljujejo v teh težkih časih. Hudobi duh hoče pogubiti vaše duše. Premagajte ga z molitvijo mojega rožnega venca. Bodite poslušni Božjemu klicu, ki vam ga daje. Še bolj molite v cerkvah, molitev bo preobrazila življenja vaših bratov in se bodo spreobrnili. Verujte, moji otroci, molitev dela velike čudeže! Molitev menja usodo sveta in kliče po Božjem usmiljenju. Jaz vas ljubim in moj Božji Sin ter sveti Jožef blagoslavljamo vaše družine. Ob prazniku svetega Mihaela, svetega Gabrijela in Rafaela, vas vabim, da prosite za njihovo posredovanje za vas in za svet. Ti sveti nadangeli vam bodo pomagali izvrševati Božjo voljo in vas bodo branili od vsakega zla in nevarnosti. Jaz vam to noč podeljujem posebne milosti po nalogu mojega Sina Jezusa. Prinesite ljubezen naših svetih treh Src vašim bratom in tako bodo poražene in uničene moči teme. Vrnite se domov z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Potem vas je Sveta Mati gledala počasi vsakega posebej in je rekla: »Dajem vam poljub ljubezni, kajti vi ste moji otroci in jaz sem vaša Mati. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.«

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja