SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.02.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.02.2019

Danes je sveta mati prišla iz nebes, da nam da njeno sporočilo. Ne utrudi se klicati nas k Bogu. Njeno materinsko Srce gori za naše spreobrnjenje in večno zveličanje. Danes nam je rekla:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se sedaj odločite in stopite na pot molitve in svetosti, da bodo vaša srca in vaše duše prečiščene in prenovljene v ljubezni mojega Božjega Sina.

Vrnite se h Gospodu, pokesajte se svojih grehov in napačnih ravnanj.  Ne izgubite vašega mesta v nebesih. Bodite dobri in poslušni Gospodovemu svetemu klicu.

Ne vznemirjajte se in ne izgubite vere. Bog je vedno ob vas, da vas blagoslavlja in pomaga na poti vašega spreobrnjenja.

Molite, da bi imeli moč in pogum odpovedati se vsemu zlu in grehu, da bi poslušali glas mojega Sina Jezusa in sledili njegovim svetim korakom.

Časi bolečine in velikih trpljenj so bolj kot kdaj koli pred vrati pripravljeni udariti nehvaležno človeštvo.

Prihajam iz nebes, da posredujem in prosim Boga usmiljenja za nehvaležne grešnike.

Ne bojte se braniti resnice. Govorite o Božji ljubezni svojim bratom. On vas bo vedno blagoslavljaj in ničesar vam ne bo manjkalo v vaših življenjih. Cenim prisotnost vsakega od vas na tem, po moji brezmadežni prisotnosti,  blagoslovljenem kraju. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!