SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 09.02.2020/ MANAUS/AM

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA  09.02.2020 – Manaus-AM.

Jezus je danes prišel z Našo Gospo, da nas blagoslovi. On je veličasten in poln ljubezni in goreče želi našega spreobrnjenja in večnega zveličanja. Med prikazovanjem nam daje velike milosti, da moremo delovati v Božjem imenu, za dobro Svete Cerkve in rešitev duš. Bog bo deloval z njegovimi podarjenimi darovi, da bomo lahko priča Kristusa vstalega v svetu, ki je poln trupel, mrtvih zaradi greha in Sveti Duh bo izlil njegov božanski ogenj, da bi se mnogi vrnili in živeli življenje v milosti, bili otroci luči, ki polni slave ga hvalijo in poveličujejo, kajti čas milosti je na nitki in  v kratkem bodo žalostni dogodki prizadeli toliko ljudi, ki se niso  želeli spreobrniti in spremeniti svoje življenje. Nocoj nam je Jezus dal sporočilo:

Moj mir z vami vsemi!

Sin moj, prihajam iz nebes s svojo Brezmadežno Materjo prositi vaša srca za nekoliko ljubezni. Manjka ljubezen, manjka srce, ki ljubi Boga nad vsem; manjkajo duše, ki znajo zadoščevati in se žrtvovati za grešnike.

Naučite se reševati duše, ker so zame dragocene. Zanje sem prelil svojo kri,  trpel mučenje in strašen križev pot.

Moli, moj sin, moli, da bi se srca odprla za mojo ljubezen, da bi se tvoji bratje odločili živeti za nebeško kraljestvo in zapustili vse napačne stvari.

Ničesar se ne boj. Moja ljubezen je večja od vsega, ona bo varovala tebe in vse, ki verujejo vame.

Prosite me za milosti za grešni svet in jaz jih bom v svoji neskončni modrosti dal tistim dušam, ki so v veliki stiski in so v skladu z mojo Božansko voljo.

Časi so temni in težki, ker se je vera ohladila in mnoga srca so se pustila kontaminirati s Satanovimi lažmi.

Mnogi živijo v zmoti in grehu, ker ni nikogar, ki bi jim mogel nesti mojo luč in mojo milost, ker toliki živijo sami zase, v svojem egoizmu in koristoljubju.

Iščem prave apostole teh časov, ki želijo poslušati moje besede, jih živeti, jih nositi tistim, ki potrebujejo luč in spreobrnjenje.

Ne izgubljaj časa, moj sin. V kratkem se bo mnogo stvari v svetu spremenilo, ker grehi človeštva pritegujejo mojo pravičnost, ki bo strašno prizadela grešnike.

Mnoge regije na svetu bodo za vedno izginile, ker se nočejo pokesati svojih zločinov, niti popraviti žalitve storjene zoper mene.

Amazoniji dajem še čas za spreobrnjenje. Ne zaničujte te milosti s tem, da ostanete gluhi, v nasprotnem primeru vam bo žal, da me niste poslušali.

Vsem pravim: vrnite se, vrnite se, ker ne prenašam več tolikih žalitev in grehov. Iskreno se kesajte in imel bom milost do vsakega izmed vas in do vaših družin.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.02.2020 Itapiranga-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu. Ne ostanite gluhi za moj klic. Čas je resen in nujen.

Ne oddaljite se od molitvene poti, ker vam bo pomagala ostati na poti spreobrnjenja, ki vam jo nakazujem, da boste bili združeni z Bogom in njegovo ljubeznijo.

Svet gre skozi mnoge preizkušenje, ker greši in je neposlušen Bogu. Velike žalosti in trpljenja se bodo, kot posledica greha, hitro razširili po vsem svetu.

Za uničenje tisoče oseb iz trenutka v trenutek Satan uporablja pokvarjene in pohlepne ljudi, ne da bi ti  pri tem čutili obžalovanje in bolečino v srcu.

Otroci moji, na svetu je toliko zla, a večja je Gospodova ljubezen in mogočnejše njegovo varstvo. Zaupajte, zaupajte v Srce mojega Božjega Sina. Ničesar se ne bojte. Kdor moli in živi svoje dnevno spreobrnjenje, naj se ničesar ne boji.

Tukaj sem, da vas pokrijem z mojim varovalnim plaščem. Tukaj sem, ker vas ljubim. Veliko molite za nevernike in za tiste, ki so otrdelih in zaprtih src, ker bodo morali veliko trpeti, dokler se ne bodo naučili biti poslušni Bogu in priznati njegovo Božansko Veličastvo.

Molite, veliko molite, ker vam Bog še vedno daje čas za spreobrnjenje. Ne izgubite te milosti. Spremenite življenje.

Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2020

Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas blagoslovim, da vas vodim po poti molitve in spreobrnjenja, ki vodi v nebesa, v Srce mojega Sina Jezusa.

Ljubim vas in prihajam, da vam zagotovim varnost in mir. Ne opustite molitve in Gospodove svete poti, da bi si mogli zaslužiti blagoslove in nebeške milosti.

Molite, molite, da bi bili močni v veri, ker se bodo dogajale velike napake in žalosti znotraj Cerkve, ki  bodo strašno žalili Srce mojega Sina Jezusa.

Molite za Božje služabnike, da bodo zvesti Gospodu, ker živijo bolj za svet kot za Boga in zato jih Satan hoče mnoge povleč v peklenski ogenj.

Moje Srce boli, ko gledam Cerkev mojega Božjega Sina, ki izgublja svojo svetost, da bi postala bolj poganska. Mnoge napake vlečejo mnoge duše na pot pogubljenja. Brez Boga v svojem življenju ne morete zaslužiti nebes. Nebo je za tiste, ki živijo po Božji volji in njegovih svetih naukih, ki jim dajo večno življenje. Vrnite se, vrnite se k Bogu, v nasprotnem primeru bo svet udarjen z Gospodovo roko, ki bo padla in močno ranila nezveste in neposlušne.

Ne pustite se premagati od sveta in greha, ker vama ne moreta dati niti Božje luči niti večnega življenja. Pripadajte Bogu, da vas more on spremeniti v svoje resnične apostole, ki sledijo njegovim korakom in so luč vsem ljudem.

Otroci moji,  vedno sem ob vaši strani, da osvetljujem vaše korake. Posvetite se vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in naučila vas bom biti Bogu zvesti  do konca.
Bojujte se za nebesa. Bojujte se za večno življenje in ne za življenje na tem svetu, ki vam ne more dati resnične sreče. Zapomnite si: kdor hoče svoje življenje pridobiti, ga bo izgubil, a kdor izgubi svoje življenje zaradi ljubezni do mojega Sina in Evangelija, ga bo rešil za večno življenje.

Živite za Boga in boste vedno imeli njegov blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.02.2020 – Manaus-AM.

Sveta Mati je prišla veličastna in polna ljubezni. Njena brezmadežna prisotnost nam vedno da moč in mir. Njen materinski pogled vedno pazi na naše korake, da nam vedno pomaga izpolniti Božjo voljo. V tej noči nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati sem tu, da vas vodim k Bogu, ker On želi vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Molite, da bi vedno ostali na sveti Gospodovi poti. To je pot mnoge molitve, odpovedi, žrtev in kesanja, ker tako se boste naučili ljubiti in odpustiti.

Ne oddaljite se od mojega Brezmadežnega Srca zaradi grehov, ki žalijo  mojega Sina Jezusa. Zaskrbljena sem za usodo sveta in vaših družin, otroci moji.

Mnoge nesreče bodo močno ranile mnoge moje otroke, ker me ne poslušajo, ostajajo gluhi in s svojimi srci otrdelimi kot kamen.

Postavljam se med vas in mojim Sinom in ga prosim usmiljenja, da vas ne kaznuje zaradi neposlušnosti in nehvaležnosti mnogih med vami, ne da bi popravili. Ne utrudite se moliti. Naj bo molitev življenje in luč v vaših domovih, da bi radi bili z Bogom in bili vredni Njegovih božjih milosti in blagoslovov.

Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom nam je Sveta Mati dejala:

Bodite vedno pripravljeni v milosti Božji, s pogosto spovedjo in obhajilom. Poslušajte moje klice, živite kot vam pravim: za vaše dobro, ljubljeni otroci. Na svidenje kmalu!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.02.2020Manaus-AM.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vas kličem k spreobrnjenju in kesanju vaših grehov. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu tako, da živite svoje življenje v ljubezni in odpuščanju. Veliko molite za vse moje otroke, ki so slepi zaradi Satana in živijo v grehu, daleč od Srca mojega Sina Jezusa in mojega Brezmadežnega Srca.

Otroci, časi so resni. Mnogi se ne zavedajo, da morajo moliti in paziti, ker bodo velika trpljenja padla na človeštvo zaradi tega, ker strašno žali Boga.

Molite Rožni venec za svoje družine in za družine vsega sveta.

Molitev oddalji naravne nesreče, vse zlo in škodljivce daleč proč od vseh, ki se zatečejo pod moj brezmadežni plašč. Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu. Bodite sinovi in hčere vere in molitve. Verujte v moč molitve, zaupajte v Gospodovo varstvo. On nikoli ne zapusti svojega ljudstva v roke zlobnežev. Vsakdo, ki kliče njegovo Sveto Varstvo in njegovo Sveto Ime, ta ne bo zmeden.

Bog vas ljubi, otroci moji, zato me pošilja, da vam pokažem varno pot, ki vodi v večno zveličanje. Sprejmite moje Materinske besede v svoja srca. Bodite Gospodovi. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Naša Gospa z menoj govorila druge stvari, glede usode sveta in Cerkve. Pred odhodom mi je dejala:

Moj sin, mnogi bodo izgubili vero in ne bodo verjeli v ničesar. Mnogi bodo zapustili pravo vero, po krivdi Božjih služabnikov, ki dovolijo, da velike napake vstopajo v Cerkev mojega Sina Jezusa, kot bi bile resnica.

Moje Srce je zaskrbljeno za odrešenje tolikih duš, ki izgubljajo luč, ki je svetila v njihovih življenjih, da jih obda tema Satana, ki vodi v večno smrt in peklenski ogenj.

Reci svojim bratom naj veliko molijo in delajo pokoro, ker hudič hoče uničiti vse kar je Sveto in kar spominja na Boga. Mnogi moji otroci so slepi in ne vidijo nevarnosti, ki je pred njihovimi očmi. Moli, moj sin, moli in tolaži moje Materinsko Srce.

Nasvidenje kmalu!