SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.12.2016

 

Inmaculada-Concepcion-Immaculate-Conception

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.10.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, ljubim vas in prihajam iz nebes, da vas sprejmem v svoje Brezmadežno Srce.

Srečna sem za vašo prisotnost in molitve, ki mi jih darujete. Molite, moji otroci, molite, veliko molite, ker z molitvijo dobite velike milosti iz Srca mojega Sina Jezusa.

Mnogi moji otroci so daleč od moje Materinske ljubezni. Nesite jim  vsem mojo ljubezen in mojo materinsko prisotnost. Želim pomagati vsem svojim otrokom, da sledijo poti spreobrnjenja, ker čas mineva in toliki niso še nič naredili za svoje spreobrnjenje. Že veliko let se prikazujem v Amazoniji in moje Srce trpi, ko vidim tolike vaše brate žaliti mojega Sina Jezusa z groznimi grehi. So neposlušni in nehvaležni otroci, ki zavračajo moj materinski klic zato, da postanejo hudičevi sužnji.

Moji otroci ne pozabite, da greh uniči vse kar je dobrega v vas. Bojujte se proti grehu z molitvijo, spovedjo in obhajilom. Bog je vaša moč. Pridružite se mu, da premagate vse zlo.

Danes blagoslavljam ljudstvo Amazonije in njihove družine, da prejmejo mir in so srečne. Vrnite se k Bogu in bo imel usmiljenje z vami.

Danes prejemate dež milosti z neba. Ljubim vas in vam dajem mir mojega Sina. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

IMG_8615

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja