SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2016

0559ba098680bcab79db7cea47dd1d90

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  25.12.2016
Danes je prišla Sveta Družina. Mali Jezus je bil v materinskem naročju Naše Gospe. Majčken, toda tako mogočen, poln ljubezni za vse človeštvo. Sveti Jožef je bil poleg Naše Gospe in me je gledal s svojimi lepimi očmi, ki so mi posredovale moč in varstvo. Naša Gospa je dala sporočilo in ko je govorila se je moje srce napolnilo z mirom. Njihova prisotnost danes v hiši je zelo velika milost in dar in ne samo za nas, ampak za vse ljudi vsega sveta.

Sveta Mati nam je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati v tem dnevu, ko praznujete rojstvo mojega Božjega Sina, prihajam vas prosit, da intenzivno posredujete za mir, da
nebeški Oče podeli celemu svetu, ki je duhovno mrtev zaradi številnih grehov storjenih proti njegovi Božji Vsemogočnosti.
Molite za mir v srcih vseh mojih otrok, da se ne pustijo premagati duhu nasilja in smrti, temveč se predajo ljubezni in milosti Svetega Duha.
Ne zaidite s poti spreobrnjenja, da bi sledili glasu in hrupu sveta. Bodite zvesti klicu, ki vam ga tega dne po meni daje moj Sin Jezus.
Svet je težko ranjen zaradi greha in prepušča, da ga zaobjemajo temine pekla.
Vrnite se k Srcu mojega Božjega Sina Jezusa. On je poln ljubezni in miru. Izročite svoja življenja v roke mojega Sina. Izročite svoje družine njegovemu varstvu, da jih on sprejme v svoje Presveto Srce.
Pripadajte Bogu, živite z ljubeznijo njegove zapovedi, živite daleč proč od greha, bodite možje in žene vere, molitve, korajže v obrambi resnice v teh časih, ko laž želi kraljevati, da bi mnoge moje otroke vodila v večno pogubljenje.
Sem z vami, da vam pomagam in vas varujem. Ne izgubljajte poguma. Ne pustite, da vas potlačijo preganjanja in preizkušnje. Dala vam bom toliko večje milosti in blagoslove, da boste izpolnili svoje poslanstvo do konca.
Ljubim vas in blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja