SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.12.2016

 

fatima
SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.12.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam z nebes, da vam govorim o veliki Božji ljubezni do vas.

Gospod vam želi pomagati, blagoslavljati in ozdravljati vse rane, ki so v vaših dušah. Ne oddaljite se od Božje ljubezni, ljubljeni otroci, ker samo njegova ljubezen vam more dati moč za zmago nad vsem zlom in grehom.

Ne dovolite, da se vaša srca zakrknejo zaradi greha. Če želite biti Gospodovi in pripadati Nebeškemu Kraljestvu odprite svoja srca, odrecite se vsemu zlu, ki vas oddaljuje od Srca mojega Sina Jezusa.

Še enkrat sem prišla, da vam podelim svoj materinski blagoslov, ker vas ljubim in vam želim dobro. Prišla sem vam pomagat v vaših trpljenjih in vas zavarovati s svojim zaščitnim plaščem, da bo vse, nasilje in smrt pregnani daleč proč od tega mesta.

Molite, veliko molite rožne vence in bodite od mojega Sina Jezusa, vredno sprejemajte Evharistijo, s čistimi srci, očiščenimi vsega greha in tako bo Bog imel usmiljenje z vami in vašimi družinami.

Verujte in imejte vero! Kdor veruje prejme vse od Srca mojega Sina. Živite sporočila, ki vam jih dajem in bodite bolj poslušni Gospodu.

Moja prisotnost danes med vami je velika milost in Božji dar. Bog daje to milost preprostim in ponižnim.

Nikoli ne dovolite, da ponos in napuh prevzameta vaše srce, ker bo tako hudič imel moč nad vami, da vas zaslepi z grehom in oddalji od mene in mojega Sina.

Bojujte se, bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo, častite mojega Sina in postite in vse se bo prenovilo v vas in v svetu.

Hvala za vašo navzočnost. Na poseben način blagoslavljam vsakega izmed vas,  kakor tudi vaše družine. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja