PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRA PO MARIJINI PROŠNJI

Da ne pozabimo! Jutri je že četrta sobota, ki jo opravljamo po Marijini želji. To prošnjo je dala v sporočilu 13.maja 2015. (Glej sporočilo spodaj)

PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRA PO MARIJINI PROŠNJI

 

PET PRVIH SOBOT OD JUNIJA DO OKTOBRA PO MARIJINI PROŠNJI

Marija nas v sporočilu, ki ga je Edson prejel na praznik Fatimske Gospe prosi, naj v zadoščevanje opravimo 5 prvih sobot na fatimski način v mesecih od junija do oktobra.

Prosi nas, naj teh pet prvih sobot opravljamo z gorečnostjo, kot če bi bile te zadnje v našem življenju.

Virgem Maria1474

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA

  (98 obletnica prvega prikazanja v Fatimi)

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13. MAJA 2015 EDSONU GLAUBER-MANAUS, AMAZONIJA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, usoda človeštva in življenja mnogih so na kocki. Ljudje, ki jih je zapeljal hudič se pripravljajo, da na najbolj prefinjene načine uničijo na milijone ljudi v zelo kratkem času.

Molite, molite, molite, da se uniči vse zlo iz obličja zemlje. Molitev je močna in uniči vsako zlobno človeško dejanje. Zavarujte se z molitvijo in poslušajte glas svoje Brezmadežne Matere in pustite  se voditi po mojih Materinskih nasvetih.

Moji otroci, časi so težki in velike bolečine bodo počistile mnoge kraje zemlje na način, ki se ga še ni videlo.

Angel Božje pravičnosti bo šel s svojim mečem skozi, po Gospodovem sklepu,  in udaril mnoge narode, ki se upirajo zoper Stvarnika.

Delajte pokoro za svoje grehe. Naj vsak dan vašega življenja razveseljuje Srce Mojega Božjega Sina in ga tolaži, ker je On že preveč žaljen.

Prosite usmiljenja Mojega Sina Jezusa za svet. Po  njegovih neskončnih zaslugah prosite Očeta odpuščanja svojih grehov, kakor tudi odpuščanja za uboge grešnike.

Zlo dejanje Satana je vstopilo v Cerkev in uničilo življenja številnih Božjih duhovnikov. Hudič je položil  v srca tolikih  željo po moči, poželenju,  bogastvu in jih pokvaril.

Pokvarjeni duhovniki in posvečene osebe ne morejo biti niti sol niti luč sveta temveč vir pogube in greha.

Posredujte moji otroci, posredujte in zadoščajte Gospodu in proseč njegovo milost, njegovo luč in njegovo odpuščanje za Božje služabnike, v nasprotnem primeru bo močna Gospodova roka udarila po njih, jih kaznovala za njihove zločine z groznim trpljenjem in veliko krvi bo prelite.

Kadar tisti, ki bi morali biti luč izgubijo luč svojih oči, je lahko  v njihovih srcih in življenju samo tema in smrt in karkoli delajo ne morejo ugajati Gospodu, ker nimajo milosti.

 

Bog ne prenese več toliko zločinov in žalitev. Poskrbite za svoje domove z molitvijo, žrtvijo in pokoro, ker bo Bog udaril tudi nevernike in uporne družine, ki ne ljubijo in ne živijo Njegovih zapovedi. Spremenil bo smeh in veselje s solzami in kriki.

Tukaj je Naša Gospa pogledala na svet in dejala:

Vrni, vrni se k Bogu, o človeštvo, vaša Sveta Mati vas kliče.

Pogledala je na nas, ki smo bili zbrani na njenem prikazovanju in je rekla:

Prosite posredovanja Svetega Jožefa in Svetega Mihaela, ker sta pripravljena vam pomagati in priskočiti na pomoč v vaših največjih potrebah in stiskah.

Jaz, Kraljica Nebes in zemlje in Kraljica Svetega rožnega venca in miru, vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

+++++++++++++++++

Danes mi je Naša Gospa več razkrila skrivnost, ki se nanaša na Cerkev in usodo sveta, deseto. Veliko stvari se bo spremenilo in videli bomo žalostne stvari, ki bodo razglašene in napovedane, vendar to ne prihaja od Boga. Tudi če se te stvari dogajajo moremo ostati trdni v naši veri, ne zapustiti Cerkve, temveč lahko še dodatno okrepimo naše molitve zanjo.

++++++++++++++++++++

Hudič zaslepljuje in uničuje številne Božje služabnike in to žalosti Marijino Brezmadežno Srce. Ona, s svojim Materinskim pogledom polnim bolečine je molila h Gospodu:

Usmiljenje Gospod, za neposlušne škofe, usmiljenje Gospod za uporne duhovnike, usmiljenje Gospod za posvečene, ki živijo kot pravi pogani!

+++++++++++++++++++++

Blažena Mati nas je povabila in nam povedala, naj opravljamo pet prvih sobot v mesecu, začenši od junija do oktobra, kot če bi te bile zadnje sobote v mesecu, ki smo jih lahko opravili v našem življenju:  z veliko ljubeznijo, gorečnostjo in predanostjo darujemo Bogu v spravo, proseč njegovega odpuščanja in usmiljenja za ubogo človeštvo. Opravite jih dobro z željo po spravi za grešnike.

++++++++++++++++++++++++++

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja