GUADALUPSKA MATI BOŽJA – PROSI ZA MATERE, KI SO SPLAVILE SVOJEGA OTROKA

 

GUADALUPSKA MATI BOŽJA – PROSI ZA MATERE, KI SO SPLAVILE SVOJEGA OTROKA

DNEVNIK EKSORCISTA # 124:
Demon splava razkrije njegovo ime
“Lucy” je obsedena in jo demoni vsak večer mučijo. Izzovejo jo, njeno telo označijo z praskami in opeklinami, trdijo, da si ga lastijo in ji pogosto zvijajo bolno nogo, kar je zanjo nevzdržno. Demoni so kruti in neusmiljeni.
Po nekaj intenzivnih seansah izganjanja so demoni slabeli. Zdelo se mi je, da so morda dovolj šibki, da so bili z Jezusovo močjo prisiljeni razkriti svoja imena. Poznavanje njihovih demonskih imen vam da dodatno moč, da jih izženete in nakazuje, da je čas za njihov odhod blizu.
Zato je eksorcist večkrat zahteval “Dicas mihi nomen tuum” (“Povej mi svoje ime”). Ta vrstica je neposreden citat iz tradicionalnega obreda izganjanja. Demon se je močno uprl. Nazadnje se je z velikim zadržkom izpovedal ime “Abyzou”.
Iskal sem ga. Več virov se strinja: Abyzou (z besedami Abizou, Obizu, Obizuth, Obyzouth, Byzou) je ime “ženskega” demona na Bližnjem vzhodu, ki ga pripisujejo splavom in umrljivosti dojenčkov. *
Bilo je zelo smiselno. Na žalost je Lucy splavila. Iskreno se je pokesala, priznala in bila zelo žalostna. Čeprav so v zakramentu odpuščeni vsi grehi, to še ne pomeni, da so pripadajoči demoni takoj pregnani. Pogosto je potreben čas čiščenja. Glede na resnost greha in tragično smrt otroka bi bilo težko pregnati tega demona.
Abyzou se je posmehoval Lucy, ker je splavila. Demon ji je rekel, da ji ni mogoče prejeti odpuščanja. Poigral se je s njeno globoko krivdo in jo skušal povleči v temo obupa.
To je tipično demonsko vedenje. Demoni vas ne skušajo le, da bi zagrešili greh, ampak če ga storite, se vam zaradi tega posmehujejo in osramotijo. Lucy smo zagotovili, da ji je greh resnično odpuščen, in izgovorili molitev za njenega otroka. Lucy bo morda potrebovala tudi svetovanje po splavu in / ali sodelovanje s skupinami za zdravljenje splava.
Sredi zasedanja so enega od izganjalcev spodbudili, naj ima ikono Gospe iz Guadalupe. Demon se je močno krčil. Nato smo večkrat priklicali Devico pod tem klicem in demon se je krčil, kadar je bila ikona zraven.
Učinkovitost te svete podobe ni naključna. Ikona Gospe iz Guadalupe predstavlja nosečo Marijo in jo pod tem naslovom pogosto prikličejo nerojeni otroci. Poleg tega je pod njegovimi nogami simbol lune in teme, sklic na hudiča. Juan Diego, slikan nagnjen pod sliko, jo je v svojem maternem jeziku označil kot: “Te Coatlazopeuh” – “tista, ki kačo zdrobi”.
Splav je resen greh. Lucija in vsi morajo vedeti, da obstaja Božanski vir zdravljenja in miru. V Gospe iz Guadalupe imamo odličnega zagovornika, ki stopi na Abyzou in prinese Božje ozdravljenje. “Gospa iz Guadalupe, mistična vrtnica, moli za nas.”

* Demoni nimajo fizičnega telesa ali spola.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja