PODELITEV ŠKAPULIRJA SVETEGA JOŽEFA BO 19. MARCA 2015

KRAJ IN URA BO V KRATKEM SPOROČENA.

12799113_10208443387431272_7267440751447345522_n

NA PREJEM ŠKAPULIRJA SE PRIPRAVLJAMO S TRIDESET DNEVNICO
OD DANES PA DO KONCA MARCA.
PODELITEV ŠKAPULIRJA BO 19. MARCA. 2016
 
SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
(1. marca 1998, okrog 20.55)
 
”Dragi moj sin, Bog, naš Gospod, me pošilja z namenom, da bi ti spregovoril o milostih, ki jih bodo verniki prejeli od mojega prečistega Srca. Jezus in moja Presveta Nevesta želita, da bi častili moje prečisto Srce. Sem sveti Jožef in moje ime ”Jožef” pomeni ”tisti, ki raste”. Vsak dan sem namreč rasel v božji milosti in božjih krepostih.
Predanost mojemu prečistemu Srcu bo iz satanovih okov rešila številne duše. O obljubah svojega Srca, ki ti jih po milosti Boga, našega Gospoda, lahko razodenem, bi ti rad govoril vsak dan. Kot sem bil in sem v Božjih očeh pravičen, tako bodo tudi vsi tisti, ki bodo častili moje prečisto Srce, pravični in sveti v Njegovih očeh. Napolnil jih bom z milostmi in krepostmi, da bodo vsak dan rasli na poti k svetosti.
To bi bilo današnje sporočilo. Blagoslavljam te, sin moj, in po tebi vse človeštvo: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!”
 
Sveti Jožef se je prikazal v nebesno modrem plašču in beli tuniki. Spremljali so ga številni angeli. V levi roki je imel lilijo in kazal je na svoje Srce.
 

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SV. JOŽEFA

  • marca 1998, ob 21.37)

Tokrat se je sveti Jožef prikazal z Detetom Jezusom, ki je sklanjal glavo kot bi počival na njegovem prečistem Srcu. Jezus je v rokah držal nekaj lilij. Sveti Jožef je bil zelo srečen, smehljal se je. Oblečen je bil v rjav plašč in belo tuniko. Ta večer je najprej spregovoril Jezus.

”Dragi moj sin, ozri se na to moje Srce. Tu, v tem Srcu je moj dom; moje Srce je namreč čisto in sveto. Naj bodo taka vsa srca in naj postanejo moja prebivališča na zemlji. Naj posnemajo moje Srce, da bodo tako lahko sprejemala milosti in blagoslove, ki jih podeljujem.”

Takoj nato je sveti Jožef podal naslednje sporočilo:

”Bodi blagoslovljen, dragi moj sin. Blagoslavljam tvojo mamo in vso tvojo družino. Predragi sin, Bog, naš Gospod, želi preko čaščenja mojega Srca podeliti človeštvu številne milosti. Moj nebeški Sin, Jezus in Gospod, ki sem ga na zemlji vzgajal z očetovsko ljubeznijo, želi, da bi vsakdo širil čaščenje mojega Srca med vse, ki so potrebni Nebeških milosti. Naroča tudi, naj vsak z dobrimi deli in dejanji pomaga najbolj potrebnim.

Vsem, ki bodo častili moje prečisto Srce in opravljali dobra dela v korist pomoči potrebnim, še posebej bolnikov in umirajočih, katerim sem tolažba in zavetnik,  obljubljam, da bodo ob koncu svojega življenja deležni milosti srečne smrti. Jaz sam bom njihov zagovornik pred Sinom Jezusom in s svojo Nevesto, Presveto Marijo, jih bova z vdano prisotnostjo tolažila v zadnjih urah zemeljskih bridkosti, da bodo lahko počivali v miru naših Src.

Kot si lahko videl mojega sina Jezusa nagniti glavo na moje Srce, tako bova jaz in moja Nevesta, Presveta Marija, pripeljala te duše v nebeško slavo, pred obličje njihovega Odrešenika, mojega sina Jezusa Kristusa, da bodo lahko počivale sloneč na njegovem Svetem Srcu, svetlem žarišču najsvetejše in najvišje ljubezni.

Vse blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen Kmalu nasvidenje!”

Medtem ko je odhajal, je Dete Jezus na vse nas potresel lilije iz svojega naročja. Predstavljajo milosti, ki jih deli po prečistem Srcu svetega Jožefa.

escapulC3A1rio003

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja