ZGODI SE TVOJA VOLJA – PRIDI K NAM TVOJE KRALJESTVO

https://www.twitch.tv/fiatdivinavoluntas

vstopite lahko ob nedeljah ob 15.30 uri (ne prej in ne druge dni)

Če bi vsi ljudje na svetu v istem trenutku rekli, PRIDI K NAM TVOJE KRALJESTVU, Jezus pravi v tistem trenutku bom prišel.

Sveti rožni venec je za to, da me kličete preko Svetega Srca moje Matere. Hrepenite po meni v vaših srcih in po vaših ustih.

Vsakokrat ko boste izgovorili moje ime v vaših srcih, vsakokrat bom prišel k vam. Prišel bom in imeli boste več upanja, poguma in zaupanja.

Naučite se pogosto izgovarjati moje ime “Jezus”  na zemlji, tako boste pripravljeni zapustiti to zemljo z mojim imenom na ustih: Jezus.

Če boste izrekli moje ime JEZUS, kot zadnjo besedo na zemlji obljubim, da boste takoj sprejeti v blaženost nebes.

Hočem da se spomnite, kar  sem vas učil, kako se morate rešiti posvetnih stvari :

RECITE:

V  BOŽJI VOLJI IN V JEZUSOVEM IMENU NAJ SE VSAK DUH STRAHU, ZMEDE, DEPRESIJE, BOLEZNI, STISKE, OBUPA, BOJAZNI, ODSTRANI OD MENE IN GRE POD KRISTUSOV KRIŽ.

In potem reci:

DA, SPREJMEM VSE KAR MI HOČEŠ JEZUS DATI: LJUBEZEN SVOBODO, MIR, OZDRAVLJENJE

V teh časih, živimo v težkih časih duhovnega boja. Jezus te hoče naučiti kako se bojevati v duhu. Zato te je izbral, da naučiš tudi druge kako se bojevati.

Jezus mi kaže, da mnogi med vami trpijo zaradi strahu, bojazni, žalosti, bolezni. Jezus hoče, da ga povabiš da vstopi v tvoje srce, da se bojuješ z Njim.

Največja molitev v DUHOVNEM BOJU JE MOLITEV VEROIZPOVEDI:

Vera

Verujem v Boga Očeta vsemogočnega, stvarnika nebes in zemlje. In v Jezusa Kristusa, Sina njegovega edinega, Gospoda našega; ki je bil spočet od Svetega Duha, rojen iz Marije Device; trpel pod Poncijem Pilatom, križan bil, umrl in bil v grob položen; šel pred pekel, tretji dan od mrtvih vstal; šel v nebesa; sedi na desnici Boga Očeta vsemogočnega; od ondod bo prišel sodit žive in mrtve. Verujem v Svetega Duha; sveto katoliško Cerkev, občestvo svetnikov; odpuščanje grehov; vstajenje mesa in večno življenje. Amen.

031529838

Se opravičujem za precejšnje slovnične napake.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja