ZAROKA MARIJE S SVETIM JOŽEFOM – PRAZNUJEMO 23.01. VSAKO LETO

ZAROKA MARIJE S SVETIM JOŽEFOM.

(PRIVATNA RAZODETJA)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.01.2021 EDSONU GLAUBER  MANAUS/AM

Sveta Mati je danes prišla z Malim Jezusom in Svetim Jožefom. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovim vaše družine in nesem v nebesa vaše prošnje. Moji ljubljeni otroci, imejte vero. Niste osamljeni v teh težkih časih. Bog je z vami in vas blagoslavlja.

Ne oddaljite se od svete poti, ki vodi h Gospodu in ne izgubite vere. Ne pustite se premagati od preizkušenj, obupa in niti od strahu. Bog je mir in v tem trenutku vam daje svoj mir.
Jaz vas ljubim in izlivam slap nebeških milosti na vas in na vaše družine. Te milosti vam bodo pomagali ostati zvesti Bogu do konca vašega življenja, da boste vedno  izpolnjevali njegovo Božjo Volje.

Verujte, verujte, veruje in velike Božje čudeže boste videli v svojem življenju, ki jih vaše oči niso nikoli videle. Slavili boste Gospoda vse dni zaradi Njegovih velikih čudežev.

Hudič hoče smrt, a Bog bo dahnil Duha Življenja. Hudič hoče trpljenje, a Bog vam bo dal dar moči, da se boste z njim borili proti vsemu zlu. Hudič hoče pomanjkanje vere, pomanjkanje molitve in uničenje življenj z grehom, a Bog bo deloval s svojo milostjo in podelil njegovo luč in njegove darove, ki bodo prenovili obličje zemlje za vse tiste, ki zaupajo v njegovo ljubezen in mu služijo. Ljubim vas, otroci moji, in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja