ZAKAJ BOG NE UMAKNE VIRUSA? (JE UPANJE-SPREOBRNJENJE)

PREVODI SPOROČIL 28 IN 30. 03.2020

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 28.03.2020

Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, če bi našel v svetu Duhovnike posvečene meni z vero v velikosti tega virusa, bi takoj prenehalo trpljenje človeštva in bi ga rešil smrti. Toda ne najdem takih duhovnikov. Verovali so v tolike napačne stvari in so to tudi učili mnoge vernike, da so te stvari Božja volja, da je vse po mojem Svetem Duhu, toda v resnici so ranili moje Sveto Srce s svojimi žalitvami in pomanjkanjem vere. Ob strani so pustili mojo Božanstvo in ga niso spoštovali, primerjali so ga s čudnimi bogovi, kot če bi jaz bil eden teh lažnih božanstev, ki prihajajo od peklenskega duha.

Jaz sem trikrat Sveti, jaz sem edini Gospod nebes in zemlje. Smrt kraljuje sveti, ker so mnogi duhovno mrtvi že veliko let, ne da bi želeli prositi mojega odpuščanja in se kesati svojih grehov. Če je duša mrtva in uničena v grehu, tudi telo trpi in umre. Mnogi so že dolgo taki pred menoj, ne da bi želeli spremeniti svoja življenja in zadostiti za svoje grehe.

Kdo je poslušal mojo Sveto Mater in molil vedno več?

Kdo je poslušal besede matere in zapustil življenje v prešuštvu, nečistosti in nezvestobah?

Kdo se je popravil in prosil odpuščanja za splave, za skrunitve in Bogoskrunstva storjena proti mojemu Dragocenemu Telesu in Krvi v Evharistiji?

Kdo se je v iskrenem kesanju in popolni skrušenosti iskreno poskušal popraviti od svojih grehov v Zakramentu spovedi?

Koliko lažnih spreobrnjenj sem videl vsak dan, neprenehoma, brez namena spremeniti svoje življenje v moji ljubezni. Z mojo ljubeznijo in usmiljenjem so ravnali, zaradi lastnih želja in interesov kot s smetmi, kot z nečim kar je za enkratno uporabo.

O sin moj, kako sem trpel in trpim sedaj, ker ljudje še ne razumejo, kako se pravično popraviti. Kot sem ti enkrat rekel, ponavljam: Božja pravičnost je Sveta in po njej popravlja, vse grehe in vse stvari in očiščujem svet vsega tega. S svojo pravičnostjo popravljam uporna in neposlušna srca.

Že pred mnogimi leti sem poslal mojo Sveto Mater v Amazonijo. Ona prihaja na zemljo z veliko ljubeznijo, s svojim Brezmadežnim Srcem, polnim mojih milosti, da posreduje moja sporočila po moji Božji volji, toda mnogi je niso hoteli sprejeti niti poslušati, pravzaprav so prezirali njene milosti in tako veliko ljubezen do njihovih duš. Govorila je z veliko ljubeznijo in potrpežljivostjo, ponovno se je vrnila govoriti in voditi vse človeštvo, toda mnogi jo zavračajo, ne da bi jo poslušal

Moje Srce trpi, ko govorim te besede, moj sin, toda moja Mati je moja Mati in zahtevam do nje spoštovanje, ki je prišla z nebes tisoč krat za dobro in rešitev človeštva.

Zdaj, v tem trenutku so bolečine in nadloge; mnogi  vpijejo k meni, koliki me prosijo, da bi to zlo kmalu prenehalo, koliki s solzami v očeh in pokleknjeni na tleh jokajo, stokajo in se spusti na tla? Rad bi spomnil vse, da jih je moja Mama klicala k meni, da je moja mati jokala krvave solze pred mojim Svetim Prestolom, in moja Mati se je vse dni klanjala pred mojim Božanskim Veličanstvom, proseč odpuščanja in usmiljenja za nehvaležne grešnike, a mnogi niso hoteli slišati ali zapustiti svoje slabe poti.

Gospod, če je tako, kdo se bo mogel rešiti? Imej usmiljenje z nami ubogimi grešniki, daj nam vsem še enkrat priložnost za odpuščanje in iskreno spreobrnjenje. Oddalji za trenutek pravično sodbo in ljudje se bodo spremenili in se spreobrnili!… Kaj moramo storiti, da premagamo to strašno zlo?

Vera, vera v mene in mojo moč, ki vse ozdravlja in rešuje. Smrt ni imela zmage nad menoj. Kdor se bo združil z mojo ljubeznijo in z mojim Srcem ne bo umrl, ampak bo imel življenje v polnosti. Kdor veruje, ne da bi kdajkoli dvomil, ta bo rešen. Če sem vam rekel, da vera premika gore,  koliko bolj bo koliko bolj majhen virus iz vaše srede?

Kdor veruje v mojo ljubezen ne prepuščen smrti, ampak bo imel življenje, mojo luč in moj mir. Živite v moji prisotnosti, živite v moji milosti in Satan vas ne bo mogel nikoli raniti, ker je moja ljubezen mogočnejša od smrti. Uči duše naj ne izgubijo vero in niti upanja. Nosi vsem mojo luč.

Ne pozabi, sin moj: vse bo minilo, toda moja ljubezen in moje besede ne bodo minile nikoli. Glejte, jaz sem z vami vse dni do konca sveta.

Dajem ti blagoslov in božje maziljenje, da mojim trpečim in prizadetim ljudem prinašaš vero in upanje.

Kdor verjame v moje besede in obljube, ne bo umrl, ampak bo živel v meni in zame. Bom z vsemi, ki gredo po mojih stopinjah in ki živijo združeni z mojo ljubeznijo.

Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.03.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, veliko moli in stori da molijo, ker molitev more spremeniti vse v svetu. Srce polno vere in zaupanja v Boga doseže vse pri njegovi Božji Ljubezni.

Moli za Pastirja, Velikega Pastirja. Kmalu bo Bog  sprejel njegovo zadnjo žrtev za dobro Svete Cerkve in ovac. Kot vam je moj Sin rekel: dober Pastir je tisti, ki da svoje življenje za ovce.

Tri svete posredujejo pred Prestolom mojega Sina za Pastirja v njegovem žrtvovanju: Sveta Gemma Galgani, Sveta Katarina Sienska in Sveta Veronika Giuliani.Te tri svetnice imajo pred Gospodom, po Božjem naročilu, po mojih prošnjah in prošnjah Svetega Jožefa, pomembno vlogo v teh težkih in bolečih časih.

Naj vsi prosijo njihovega posredovanja in Bog bo kmalu dal še eno priložnost človeštvu in vaše solze bolečin, otroci moji, bodo spremenjene v solze veselja. Molite in zaupajte.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja