ZA MEDITACIJO – SPOROČILO Z DNE 8.6.2011

00211174979_1011025952265404_4780266861611749605_n

ZA MEDITACIJO

Sporočilo malega Jezusa 08.06.2011

Po Božjem razodetju v preteklem letu smo praznovali VNEBOVZETJE Svetega Jožefa. Sveti Jožef mi je v prejšnjem letu razodel, da bi ta dogodek njegovega življenja se moral praznovati v sredo, ki sledi prazniku Vnebohoda Božjega Sina Jezusa. Danes se je prikazala Sveta Družina. Dete Jezus je bil v naročju Svetega Jožefa in je bil on, ki je govoril… izgledal je deček star leto in pol, vendar je govoril tako veličastno kot Kralj.  Deček Bog je dejal:

Mir z vami vsemi!

Moj sin, razširjaj svetu pobožnost do treh Src združenih. Ta pobožnost se je rodila v globinah mojega Presvetega Srca in je neizčrpen izvir milosti za grešno človeštvo.

Ta pobožnost prihaja zdraviti ranjeno in šibko človeštvo, da se ponovno dvigne v Božji milosti.

Prihajam s svojo Sveto Materjo in svojim Deviškim očetom Jožefom, da vas blagoslovim in povem da, če želite  blagoslove in varstvo nebes, častite, ljubite in slavite naša Sveta Srca združena in tako bodo vaša življenja razsvetljena in obdana v Božji milosti.

Svet zasluži poplavo kazni, toda po posredovanju Brezmadežnega Srca Marijinega in Prečistega Srca Svetega Jožefa je moja pravičnost ustavljena in odmaknjena. Posredujte, zadoščujte in molite, da bi dosegli milost mojega Srca zase in za svet.

Kdor ni ponižen ne bo mogel nikoli razumeti naše svete prisotnosti med vami in je ne bo razumel, kajti to milost, da bi razumeli skrivnost Božjo prisotnost  med vami bodo imeli tisti, ki se trudijo biti majhni in priznavati svoj nič pred menoj, mojo Materjo in Svetim Jožefom.

Mnogi veliko molijo in molijo mnoge molitve, toda malo jih je ki molijo z ljubeznijo in srce,(1) kajti molitve s srcem polnim grehov in nepopolnosti ne dosežejo nebes.

Molite, spreobrnite se in spremenite življenja, da bodo vaše molitve imele vrednost pred našimi združenimi Tremi Srci. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dete Jezus je odprlo svoje roke proti svoji Materi in v njegovi levi roki se je pokazal škapulir Svetega Jožefa. Meni pokazana podoba mi je dala razumeti kako pomembno je razširjanje tega škapulirja vsemu človeštvu, posebno še mladim. Hudič sovraži ta škapulir in ne želi, da se razširja, toda Dete Jezus mi je dal razumeti, da je to milost dana za  vse človeštvo, in sovražnik ne bo nikoli mogel preprečiti tega, da pride v vse kraje, ker se bodo sporočila Treh Svetih Src  in pobožnost Svetemu Jožefu  hitro širila v mnoge kraje sveta, ki jih še ne poznajo in bom videl, da bo to poznavanje zaokrožilo svet zelo hitro in da bo storil velike čudeže , da bi ta pobožnost rasla bolj kot kdajkoli v svetu in da bi Prečisto Srce Svetega Jožefa bilo bolj ljubljeno, češčeno ob njegovem Presvetem Srcu in Brezmadežnem Srcu Marijinem.

(1)Razumel sem, da je Jezus govoril o nepopolnostih, ki se nanašajo na tiste, ki ničesar ne naredijo, da bi se spremenili. Vsi mi smo nepopolni in naše molitve ne moremo narediti dobro. Jezus nam želi pokazati, da kadar se trudimo, da bi se popravili, spremenili življenje, sledili navodilom Cerkve in njegove Matere, jih poslušali in jih živeli v praksi, imajo veliko vrednost; nasprotno tisti, ki se ne trudijo, da bi popravili svoje napake, izgubijo tolike milosti in škode so velike ter veliko je duhovnih ran.

(2) »Pravo zdravilo za rane človeštva, bodisi  materialne kot lakota in nepravičnost, so tiste psihične in moralne, povzročene zaradi lažni »dobrostoječnosti«, so resnična pravila življenja, ki temeljijo na bratski ljubezni in ki imajo svoj izvor v Bogu. Zato moramo opustiti pot arogantnosti,  nasilja uporabljenega za pridobitev višjega položaja moči, da zagotovimo uspeh za vsako ceno«. (Benedikt XVI).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja