ZA MEDITACIJO – 14.8.2015

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm14.8.2015

ZA MEDITACIJO

Tu je moje Srce… Je polno ljubezni za vas in za človeštvo. Hočem vas rešiti od sedanje teme. Nevarnosti je veliko, vendar če boste zvesti klicem, ki vam jih daje Nebo, lehko preizkušnje in ovire premagamo z močjo in pogumom, mirom in spokojnostjo. (Jezus 3.1. 2015)

ZA MEDITACIJO

Zapomnite si moji otroci, dnevi hitro minejo. Življenje na tem svetu je kratko, v nebesih pa večno. Bodite dobri in ljubeči z vsemi, bodite moji apostoli miru. (Naša Gospa 15.1.2015)

ZA MEDITACIJO

Svet je še vedno v času milosti, toda kmalu boste videli mnoge žalostne stvari, ki se bodo zgodile in bodo spremenile za vedno vaše življenje. Bodite zvesti klicem, ki vam jih daje nebo. Odločite se za Boga sedaj, v tem trenutku, ne jutri. Bog vas kliče k spreobrnjenju sedaj. Danes, danes bi morali sprejeti ta klic z ljubeznijo in se spreobrniti. Jaz vas ljubim in molim dan in noč za vaše odrešenje. (Naša Gospa 17.01.2015)

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ZA MEDITACIJO
Ne dovolite, da vas Satan oddalji proč od Jezusa s svojimi zvijačami in pastmi, ampak poskušajte biti trdni v molitvi in prinašajte bratom Božji mir. Ne prihajam ta večer da vas obsodim ali vam sodim, ampak jaz vam povem, da moramo spremeniti način svojega življenja, ker je Gospod Bog zelo žalosten zaradi grehov v svetu. V mnogih srcih nocoj še vedno vidim nekaj madežev greha. Vabim vas, da se vedno spoveste in se približate zakramentu Evharistije. Če se prepustite Srcu mojega Sina Jezusa bo storil velike čudeže v vaših življenjih. (Naša Gospa 6.9.1999)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja