VIZIJA – 27.10.2015 CERKEV V PONTE SAN PIETRO

SanJospatronodelaIglesiaUniversal

VIZIJA  27.10.2015

Ko sem bil v cerkvi v Ponte San Pietro (BG), med obhajilom, sem videl Vatikan. Ulica Bazilika sv. Petra in Trg. In takoj se je prikazala velika množica, tisoče in tisoče mož polnih orožja in jeze: puške, kose, meči, noži, pištole, mnogo mnogo mož, ki so bili pripravljeni na napad in  hitro tekli, da pridejo do Vatikana. Ti možje so se približali hitro in grozili, da uničijo vse in ubijejo vseh. Zdeli so se kot črne mravlje, gledano od zgoraj in z njimi velika tema, ki jih je ovijala,  kot tisoče in tisoče hudičev, ki so jih spremljali.

Ko sem gledal to videnje je moje srce bilo in bil sem zaskrbljen, ko sem videl kaj se je dogajalo. Nenadoma se je prikazal kot blisk, tako hitro, Sveti Jožef, poln luči. Postavil se je med Vatikanom in temi oboroženimi in jeznimi možmi, in z desno roko naredil znak v znamenje zaščite, jih pognal in zavrnil daleč z močno svetlobo, ki je prišla z njegovih rok. S svojo gesto je zaslepil te ljudi in povzročil, da so padli na tla. Kmalu je vse izginilo. V tem pogledu, sveti Jožef brani Cerkev po Jezusovem naročilu, da bi bil vedno bolj poznan, ljubljen, ker bo Sveti Jožef rešil Cerkev nevarnosti, ki ji grozijo in toliko izprosi za nas, vsem tistim, ki ga častijo in prosijo njegovega blagoslova in varstva.

Bg mi je dal razumeti, da to videnje je za naš čas in da ti divji možje hočejo napasti Italijo in uničiti mnoge cerkve in vse kar spominja na Boga, na Marijo, na njene svetnike in katoliško vero.

Moramo moliti bolj kot kdajkoli, na način da naše molitve odstranijo daleč od nas in Svete Cerkve grozne nevarnosti, ki ji grozijo, v nasprotnem primeru bodo mnogi umrli in trpeli.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja