VERUJEM V SVETEGA DUHA, SVETO KATOLIŠKO CERKEV

 

VERUJEM V SVETEGA DUHA, SVETO KATOLIŠKO CERKEV

Žena in zmaj

 4 Njegov rep je pometel z neba tretjino zvezd in jih vrgel na zemljo. (Raz 12,4)

Če ne želite pasti v žrelo očetu laži, da vas požre, ljubite in branite večne resnice, živite združeni s Kristusom, ali tisto kar je duh sveta, vse hoče prevarati in potegniti v duhovno slepoto, ki jih je veliko okužila: v nebesih ni prešuštva, zato naj bosta mož in žena zvesta drug drugemu in naj se ljubita in tako drug drugega posvečujeta. Ne varajte se! Zapomnite se, da Božja zapoved pravi ne kradi in ne želi svojega bližnjega žene, ker ukrasti pomeni imeti tisto kar ni tvoje?

Božja Beseda nam pove, zelo jasno, v primeru da je žena vdova:  9 Med vdove sme biti sprejeta taka, ki ni mlajša od šestdesetih let in je bila žena enega moža (1Tim 5,9)

V nebesih ne obstaja ideologija gender, torej tisti, ki

verujejo v te stvari, naj se spreobrnejo in nehajo uničevati čistost in svetost otrok;

v nebesih ne obstajajo lažne doktrine ampak resnična vera, ki jo je zapustil Kristus v njegovih Evangelijih in kot nas uči Katekizem Katoliške Cerkve, izven Katoliške Cerkve ni odrešenja:

»Zato se ne bi mogli zveličati tisti ljudje, ki vedo, da je Bog po Jezusu Kristusu ustanovil Katoliško Cerkev kot potrebno za zveličanje, pa bi vendarle ne hoteli vanjo vstopiti ali v njej vztrajati.(KKC…846)

Ne varajte se: če ne verjamete v živo prisotnost Jezusa v Evharistiji in se ne hranite z njegovim Telesom in njegovo Krvjo, ne dosežete večnega življenja: 53 Jezus jim je tedaj rekel: »Resnično, resnično, povem vam: Če ne jeste mesa Sina človekovega in ne pijete njegove krvi, nimate življenja v sebi. 54 Kdor jé moje meso in pije mojo kri, ima večno življenje in jaz ga bom obudil poslednji dan. 55 Kajti moje meso je resnična jed in moja kri resnična pijača. 56 Kdor jé moje meso in pije mojo kri, ostaja v meni in jaz v njem. (Jn 6, 53-56)

Ni v nebesih gorečih katolikov, ki vse sprejmejo in so evangelizatorji, ki učijo druge narobe. Tisti, ki verujejo v to kar uči vera, živijo po veri v polnosti in ne na pol;  8 Če kdo za svojce, posebno za domače, ne skrbi, je zatajil vero in je slabši od nevernika. (1 Tim 5,8)

10 Kdor se namreč drži vse postave, krši pa eno zapoved, je kriv za kršitev vseh.

7 V svet je namreč odšlo veliko zapeljevalcev. Ti ne priznavajo, da je Jezus Kristus prišel v mesu. Tak je zapeljevalec in antikrist. 8 Glejte nase, da ne uničite, kar smo naredili, ampak dobite polno plačilo. 9 Kdor gre naprej in ne ostaja v Kristusovem nauku, nima Boga; kdor pa ostaja v nauku, ima Očeta in Sina. 10 Če kdo pride k vam, pa ne prinaša tega nauka, ga nikar ne sprejemajte v hišo in ga ne pozdravljajte. 11 Kdor ga pozdravi, je namreč soudeležen pri njegovih hudobnih delih. (2 Jan 7-11)

7 Toda zaman mi izkazujejo čast, ker kot nauke učijo človeške zapovedi.(Mr 7,7)

17 Opominjam pa vas, bratje, varujte se tistih, ki delajo razprtije in pohujšujejo v nasprotju z naukom, v katerem ste bili poučeni: izogibajte se jih! 18 Kajti taki ne služijo našemu Gospodu Kristusu, ampak lastnemu trebuhu, in s privzdignjenim in priliznjenim govorjenjem varajo srca preprostih. (Rim 16, 17-18)

Tako Janez (kot Pavel )opozarjata, da ostati s temi zapeljevalci  lahko uničiš 8 » da ne uničite, kar smo naredili s trudom…(2 Jan, 8)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja