VABILO DUHOVNIKOM 23.10.15 V GROSUPLJEM

11009192_1009060192461980_814632430334889256_n12088458_482300945284210_915794504275408812_n

 

12088297_1103489899685675_9079088731133649711_n

 

POVABILO DUHOVNIKOM NA SREČANJE Z VIDCEM EDSONOM GLAUBER:

Prav gotovo ste bili seznanjeni z obiskom Edsona Glauber do Souza Coutinho v Sloveniji  v letu 2013.

Edsonu je Jezus dal nalogo in zaupal poslanstvo širjenja češčenja prečistega Srca svetega Jožefa in s tem tudi združenih Treh svetih Src. Tako kot se je presveto Jezusovo Srce razodelo Marjeti M. Alacocque v Paray le Monial v Franciji in brezmadežno Srce Marijino v Fatimi, Portugalska,  tako je sveti Jožef na Jezusovo željo  izbral kraj Itapiranga, v Amazoniji, da razodene njegovo prečisto Srce.

Škof Itacoatiare, kamor spada Itapiranga, dom Carillo Gritti je z DEKRETOM potrdil verodostojnost prikazovanj, izdal dekret o češčenju. Edson ima priporočilno pismo, s katerim mu škof dovoljuje da potuje in evangelizira svetu prejeto poslanstvo.

G.Edson 15. leto prihaja v Evropo. Star je 43 let.  V letu 2012 je bil v Sloveniji 2 dni, v letu 2013 pa 17 dni. V Slovenijo prihaja letos le za kratek čas med 22. In 25. oktobrom.

Tako je 23. oktobra  organizirano srečanje za duhovnike v Cerkvi sv. Mihaela v Grosupljem ob 9.30 uri. Zaključek s kosilom ob 13h. PRISRČNO VABLJENI 

O Sklepu SŠK ste gotovo seznanjeni, da se ta pobožnost lahko širi zasebno. V Sloveniji je veliko število posameznikov in družin že posvečenih svetim Trem Srcem, pa tudi nekaj župnij. Pridite!

Na tem srečanju vam bo Edson predstavil željo nebes o duhovni prenovi družin v Sloveniji. Poglejmo nekaj sporočil, ki smo jih prejeli v Sloveniji:

Devica Marija 14.6. 2013 prisotnim duhovnikom (Višnja Gora)

Danes so bili prisotni pri prikazovanju Naše Gospe nekateri duhovniki. Devica je ta dan posredovala naslednje sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Jaz, vaša nebeška Mati, sem zadovoljna z vašo prisotnostjo in vam povem, da moj Sin Jezus želi duhovno prenovo družin v  Sloveniji.

Dobri Bog je poln ljubezni do svojega ljudstva. Ta prenova bo najprej začela za moje sinove duhovnike in tako bo preko njih dosegla Njegova ljubezen in Njegova milost veliko očetov, mater in otrok.

Duhovniki, otroci moji, tako dragi in dragoceni v mojih materinskih očeh. Pomagajte vaši Brezmadežno Materi spreobrniti mnoga srca za mojega Sina Jezusa. Vedno sem na vaši strani, da vam pomagam in vas spremljam v vsem. Povem vam, da sem vedno blizu vas vseh, da izpolnjujete svoje poslanstvo kot moj Sin Jezus želi.

Ne izgubljajte poguma v življenjskih preizkušnjah, ampak hodite z zaupanjem in vedno iščite moje brezmadežno Srce, ki vas vodi k Bogu. Ljubim vas, sinovi moji in vas blagoslavljam z blagoslovom ljubezni in miru: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Brezje: Dne 18.6. 2013 na srečanju za duhovnike je Mati Božja med drugim dejala; » Vesela sem prisotnosti svojih sinov duhovnikov in svojih posvečenih hčera. Blagoslavljam vas in vam povem, da sem tukaj, ker Bog želi, da ste priče Njegove ljubezni do mnogih duš. Naj bodo vaša srca odprta za sprejem tako svete in tako velike milosti.

Otroci, ljubezen, Božja ljubezen lahko spremeni vse. Ne obstaja otrdelo srce, ki se ne bi odprlo pred to Božjo ljubeznijo, vi pa pričujte to ljubezen vsem in veliko žalostnih stvari se bo spremenilo. Srca bodo ozdravela, družine se bodo prenovile, poklicanosti se bodo obnovile in veliko duš bo rešenih.«

28.5.2013 Brezje
»Ljubite in častite Srce svetega Jožefa. To Srce, ki je prečisto in zvesto Bogu je tako ljubilo vašo Brezmadežno mater in mojega Božjega Sina, vam bo pomagalo in varovalo vaše družine.« »Bog noče več greha abortusa, nezvestobe, ločitve in droge. Bog želi posvečevanje družin, posvečevanje vaše družine, otroci moji.«

V Stični 23.6.2013 se je veliko število ljudi posvetilo Svetim Trem Srcem. Jezus je dejal v sporočilu:

» Moji duhovniki in moji ljubljeni otroci, glejte na moje Srce, ognjeno peč ljubezni in izvir življenja in milosti za mnoge duše. To Srce tako ljubi svet, da podeljuje v teh časih izvire tako svetih in tako čistih milosti po brezmadežnem Srcu moje svete Matere in prečistem Srcu mojega krušnega očeta Jožefa…….

Jezus govori Edsonu: Tukaj si danes videl prižgati plamen ljubezni do naših treh svetih Src v svetu in ta sveti in čisti ogenj se bo razširil vsepovsod ter uničil Satanovo kraljestvo teme. Mnoge duše bodo sprejele Božji klic in izpolnjevale Božjo voljo. Zahvaljujem se vsem duhovnikom, ki so se posvetili našim presvetim Srcem in ki niso gledali na napor, da bi se vse to zgodilo. Njim pravim, da bodo svetili v slavi mojega kraljestva za vso večnost. To je moja velika obljuba v sedanjih časih.«

Ko je Jezus govoril te besede je govoril vsem škofom in duhovnikom vsega sveta. V Božjem spoznanju sem raazumel, da bo Jezus dal milost vsem škofom in duhovnikom, da se bodo osebno posvetili združenim svetim trem Srcem in naj se zavzamejo za razširjanje te pobožnosti ljubezni v svoji škofiji, v svoji župniji, v družinah in vsem človeštvu – za rešitev mnogih duš.

 

POSVETITEV DRUŽIN TREM SVETIM SRCEM 

Manaus : 6.6.2015  je Marija v sporočilu povabila naj se družine posvetijo svetim Trem Srcem: “Družine naj se posvetijo našim Trem Svetim Srcem, ker samo družine, ki bodo sledile vzoru in krepostim Svete Družine – moje družine, bodo mogle izpolniti Božjo voljo do konca.”

9.6. 2015 je Edson sporočil:

SVETI JOŽEF JE PRIDOBIL TO MILOST ZA SLOVENIJO, DA BO PRIČEVALKA LJUBEZNI NJEGOVEGA SRCA SVETU:

Bog deluje in odpira vrata, kmalu bomo videli njegovo delovanje v svetu s Pobožnostjo treh Src, kot še nismo videli nikoli, ker bo svetila in zaslepila satana.

Veliko bo število tistih, ki se bodo posvetili trem Svetim Srcem v Sloveniji veliko število tisoče družin.

DRAGI DUHOVNIKI, POSKUSILA SEM VAM ČIMBOLJ PRIBLIŽATI TO, DA STE POKLICANI, DA SODELUJETE V TEM BOŽJEM NAČRTU SPREOBRNJENJA  IN POSVEČEVANJA DRUŽIN. PRIDITE NA SREČANJE. NEBEŠKA MATI VAM NE BO OSTALA DOLŽNA.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja