V TRETJEM LETU PRIKAZOVANJ EDSONU GLAUBER 2.6.1997

SPOROČILA SO VEDNO AKTUALNA. PROSIMO MARIJO, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU ZA MILOST SPREOBRNJENJA ZA NAŠE DOMAČE.

Sporočilo Kraljice Rožnega venca in miru  Edsonu Glauberju de Souza Coitinho_*2. junij 1997*

Mir z vami!

Dragi otroci, jaz sem Kraljica rožnega venca in Kraljica miru. Prihajam iz nebes s svetim Jožefom in Detetom Jezusom, da vas vse blagoslovim.

Molite, molite, molite.

Tri leta so minila od mojega prvega prihoda med vas. Želim ti pokazati, da sem s teboj ob strani, da ti podelim veliko nebeških milosti. (Marija Edsonu)

Dragi otroci, moj Gospod vam želi dati vso svojo Sveto Ljubezen. Ne žalite več Jezusa, ampak iskreno prosite odpuščanja za svoje pomanjkljivosti.

Ljubim vas! Ljubim vas! Ljubim vas! Moji mali otroci.

Danes na vse vas izlivam dež milosti iz nebes. Prihajam, da vam razodem milost, ki jo je Gospod dal vaši Amazoniji. *Danes prihajava z Jezusom v spremstvu sv. Jožefa, ker želiva, da bi  vsak od vas imel globoko ljubezen in pobožnost: prvih 9 sred gorečega meseca za njegovo Prečisto Srce*. Tisti, ki prosijo za Božji blagoslov po priprošnji Prečistega Srca svetega Jožefa, bodo prejeli vse milosti od Mene in Mojega Sina Jezusa. Svetemu Jožefu se zahvaljujemo za vse, kar je storil zame in za mojega Sina Jezusa, za naju oba.

Jezus in jaz želiva, da bi poleg pobožnosti naših združenih Svetih Src obstajala tudi pobožnost do Prečistega Srca svetega Jožefa in vseh mojih otrok po vsem svetu *počastite prvih devet sred v mesecu z molitvami in posebnimi molitvami*.
*Vsi tisti, ki se spovedujejo in prejmejo sveto obhajilo prve srede v mesecu z molitvijo 7 žalosti in 7 radosti mojega čistega ženina svetega Jožefa, bodo ob uri smrti prejeli potrebne milosti za odrešenje*.

Vsi, ki ste od Gospoda prejeli to poslanstvo, da širite pobožnost do Prečistega Srca svetega Jožefa po vsem svetu, troedina pobožnost, ki si jo je Jezus tako želel, je zdaj popolna.

Zdaj je izpolnjeno vse, kar sva z mojim Sinom Jezusom začela od najbolj oddaljenih prikazovanj.

Zdaj bodo milosti obilne in Sveti Duh se bo močno spustil na površje zemlje. Sveti Duh bo po tej troedini pobožnosti vžgal Amazonijo z ognjem svoje ljubezni.

Dragi otroci, pripravite se in storite vse, kar vas prosiva Jezus in jaz. Kmalu se vrnem, da vam povem več o Gospodovih željah.

Zdaj vas jaz, moj Sin Jezus in sveti Jožef blagoslavljamo v Imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen. Se vidiva kmalu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja