USTOLIČENJE TREH SVETIH SRC SVETE NAZAREŠKE DRUŽINE V NAŠIH DOMOVIH

 

SCAN 3SRCA0003Três Sagrados Corações 2

USTOLIČENJE TREH SVETIH SRC SVETE NAZAREŠKE DRUŽINE V NAŠIH DOMOVIH

Dragi prijatelji in častilci treh Svetih Src. Po naši ljubljeni domovini potuje FATIMSKA MARIJA – MATI VSEGA ČLOVEŠTVA – MATI VSEH OTROK – MATI VSE MLADINE – MATI VSEH DRUŽIN – MATI VSEH VERNIH IN MATI VSEH NEVERNIH – MATI VSEH NARODOV IN JEZIKOV, MATI VSEH KULTUR IN BARV ČLOVEŠTVA.

MATI IN KRALJICA SLOVENCEV, KI SE K NJENI PRIPROŠNJI ZATEKAMO V VSEH NAŠIH STISKAH IN POTREBAH.  MATI IN KRALJICA VSEH SLOVENSKIH DRUŽIN, MATI IN KRALJICA DUHOVNIKOV, ŠKOFOV, KARDINALOV IN PAPEŽA …….M A T I  CERKVE!

600 SLOVENSKIH MATER, OČETOV, MLADIH IN OTROK JE POSVETILO SVOJE DRUŽINE TREM SVETIM SRCEM SVETE DRUŽINE. MILOST TE POSVETITVE VSTOPA V NAŠE DRUŽINE Z MILOSTMI SPREOBRNJENJA, OZDRAVLJENJA, OSVOBOJENJA.

MILOSTI PRIHAJAJO PO MOLITVI, PO POSTU, PO NOŠENJU KRIŽA, ČE SMO GA SPREJELI Z LJUBEZNIJO. PO PREJEMANJU ZAKRAMENTOV – PREDVSEM SVETE SPOVEDI IN SVETE MAŠE.  

KOT JE MARIJA SAMA DEJALA : KJER JE MOJ KIP SEM JAZ SAMA PRISOTNA. ENAKO JE OBLJUBILA V FONTANELLAH OB PRIKAZOVANJU POD IMENOM  ROŽA SKRIVNOSTNA, KO JE PRIŠLA, DA BI ZAVAROVALA PRED NEVARNOSTMI POSVEČENE (MNOGE DUHOVNIKE, REDOVNIKE, REDOVNICE)

ENAKO JE DEJALA, KO SE JE PRIKAZALA V GHIAIE DI BONATE KOT KRALJICA DRUŽINE, DA BI OBVAROVALA VSE DRUŽINE PRED PRIHAJAJOČIMI NEVARNOSTMI, UNIČEVANJE DRUŽIN POD KRINKO “SVOBODE”

VSAKA DRUŽINA JE SVETA. BITI MORA SVETA, DA BI PA TO ZMOGLA SE MORA UPODABLJATI PO SVETI NAZAREŠKI DRUŽINI. SRCA OČETOV, MATER IN OTROK SE MORAJO UPODABLJATI PO KREPOSTIH SRC JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA.

PRIPRAVIMO PROSTOR SRCEM JEZUSA, MARIJE IN SVETEGA JOŽEFA, DA BODO IMELI IZREDNO MESTO V NAŠIH DRUŽINAH IN DA VSTOPIJO V NAŠA SRCA.

USTOLIČIMO SVETA TRI SRCA V NAŠIH DRUŽINAH! VSI, KI ŽE IMATE PODOBO SVETIH TREH SRC JO OKVIRITE, NAPIŠITE NA TE PODOBE PRIIMKE DRUŽINE, NA ZADNJI STRANI PA VSA IMENA DRUŽINSKIH ČLANOV. 

VSE PODOBE, KI STE JIH PREJELI SO BLAGOSLOVLJENE. SVETA SRCA BODO PO OPRAVLJANJU PRVIH PETKOV, PRVIH SOBOT IN PRVIH SRED, MOGOČNO DELOVALA V VAŠIH DRUŽINAH.

KDOR ŠE NI SVOJIH DRAGIH IN SEBE POSVETIL SVETIM TREM SRCEM, GA VABIM, DA TO STORI. MI PIŠE POSLALA BOM PODOBO.

DA BI SPOZNALI SVETOST IN POSLANSTVO SVETEGA JOŽEFA OPRAVIMO K NJEMU TRIDESETDNEVNICO, KI JO DOBITE NA TEJ SPLETNI STRANI.

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA ČASTIMO Z MOLITVIJO ROŽNEGA VENCA 7 ŽALOSTI IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA NA PRVE SREDE V MESECU, LITANIJAMI, POSVETITVIJO TREM SVETIM SRCEM.

PRIDRUŽITE SE V MOLITVENE SKUPINE PRVIH SRED V VAŠIH ŽUPNIJAH ALI KJER NI MOGOČE, POJDITE K SPOVEDI IN K MAŠI TER MOLITE KOT DRUŽINA V SVOJEM DOMU! KJER SI V DRUŽINI SAM IN DRUGI SE NOČEJO UDELEŽITI MOLITVE – MOLI SAM!!!

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA  – BODI VARUH NAŠIH DRUŽIN!

PREČISTO SRCE SVETEGA JOŽEFA – BODI VARUH MOJE DRUŽINE

NEVENKA BROZINA

nevenka_si@yahoo.com

MOLITEV POSVETITVE:SCAN 3SRCA0004

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja