SREČANJE V GROSUPLJU 27.10. 2013

V nedeljo 27. oktobra smo se zbrali častilci svetih treh Src Jezusa, Marije in svetega Jožefa, da bi ob skupnem srečanju in obhajanju Evharistije naša srca zagorela v močnejši ljubezni do Src Svete Družine. Prejeli smo škapulir svetega Jožefa v znamenje njegovega varstva, se osebno posvetili trem svetim Srcem in se združili v bratovščino Družine svetih treh Src.

Iz posvetitve :
…”Rad bom molil rožni venec osebno, v družini ali skupnosti: s pobožnostjo prvih petkov, sobot in sred častil sveta Srca Jezusa, Marije in Jožefa in tako zadoščeval za svoje grehe in grehe človeštva”….

Pred obhajanjem Evharistije smo si ogledali del DVD o prikazovanju svetega Jožefa v Grosupljem vidcu Edsonu Glauber. Ob prigrizku iz popotne torbe in čaju domačega gostitelja smo se spoznavali in podelili izkušnje. Z veseljem smo ugotovili, da je nastalo veliko molitvenih skupin prvih sred, ko se moli rožni venec 7 žalosti in radosti svetega Jožefa v njegovo čast in priprošnjo za milosti in blagoslove iz nebes za Cerkev, družine in vse človeštvo.

Pevska skupina je pri češčenju Najsvetejšega pela rožni venec Božjega usmiljenja. S petjem je spremljala vse bogoslužje. Prevedla in zapela  pa je tudi nekaj pesmi, ki se pojejo v nebesih.

Slavje in bogoslužje je vodil g.  Janez Šket, dekan in župnik v Grosupljem. Iskreno se mu zahvaljujemo.

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja