TOLAŽITE MOJE LJUDSTVO, TOLAŽITE

SPOROČILA KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU – ITAPIRANGA

Tolažite moje ljudstvo, tolažite matere in očete, ker so izgubili vero v večno življenje in obupujejo.  Ne verjamejo, da bodo svoje otroke nekoč videli v večni slavi. Pa tudi druge svoje drage. Učite jih živeti sveto, da bodo nekoč srečni z njimi. In učite jih odpuščati Bogu Očetu, ker jih je sprejel k sebi.


1.Želim, da tukaj zgradite začasno kapelo iz slame.    Tukaj, v državi Amazonija, sem izbrala mesto Itapiranga za končne čase. Na drugih mestih, kjer so moja prikazovanja in dajejo moja sporočila, se ta že končujejo. In tukaj, v Itapirangi se bo začelo. (Naša Gospa Mariji do Carmo 22. junija 1994)

2.Tolažilno sporočilo
Na ta dan je Gospa govorila moji materi o smrti mojega brata Quirina, ki se je zgodila leta 1989:
Ko je moj Sin Jezus Kristus umrl, sem imela srečo, da sem imel njegovo telo na kolenih. Njegova glava je bila na moji desni roki. Vidiš… Moja mama je videla Jezusa v naročju Naše Gospe, ko so ga sneli mrtvega s križa… ampak Jaz sem Jaz. In ko je tvoj sin Kvirinij umrl, nis imeli te sreče, da bi držali njegovo telo na svojih kolenih, toda jaz in moj Sin Jezus Kristus sva držala telo tvojega sina na naših. Glej… (Naša Gospa Mariji do Carmo 22. junija 1994)

3.Tolažilno sporočilo
Moja mama je videla mojega brata mrtvega, z glavo na levi roki Naše Gospe, preostali del telesa pa na kolenih Jezusa Kristusa. Roke našega Gospoda Jezusa Kristusa so bile pod Quirinovim telesom, odprte, da bi podpirale njegovo telo. Moja mama je veliko jokala in Gospa ji je rekla: Jokaj, hči moja, lahko jokaš. To je zadnjič, da boš jokala za svojim sinom« (Naša Gospa Mariji do Carmo 22. junija 1994).


4.Tolažilno sporočilo
Na dan sinove smrti, ko si prišla domov, si se usedla na kavč,  res umirala, vendar si prosili mojega Sina Jezusa Kristusa in mene za malo moči, da preneseš ta dogodek, tako da bi bil obup večji za tvojega moža in druge otroke in sorodnike; V tistem trenutku sva te z mojim Sinom Jezusom Kristusom tudi položila na kolena. Takrat si lahko zadihala in prosila za vodo. Bil si tako ponižna in majhen, a nisi preklinjal ne nas ne mene ne mojega Sina Jezusa Kristusa. (Naša Gospa Mariji do Carmo,
 22.6.1994)

5.Tolažilno sporočilo
To so  tvoje glavne lastnosti. Si pravkar rekla  zakaj je moj sin umrl? Zakaj? In jaz in moj Sin Jezus Kristus sem ti še enkrat odgovarjava: ker je hotel biti angel in Gospodov svetnik. Šele zdaj se počutiš srečna, ker smo tvojega sina pokazali kot je v nebesih in oblečen kot angel, a še bolj srečen boš, ko se boš nekega dne  z njim srečala v Gospodovi slavi. ( Božja Mati Mariji do Carmo 22. junija 1994)

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja