TO JE ČAS NAŠE GOSPE …

12540983_1163560240345307_7823167008823136887_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To je ura Marijinih otrok! …. Vzemite svoj rožni venec in molite.

TV ne reši nikogar, ampak Bog da! Diskoteke in praznovanja ne morejo rešiti mlade, toda Bog da!… Boj za materialne dobrite in imetje tolikih stvari na pretiran način ne reši nikoga, Bog da!…Iskanje nebrzdanih užitkov in čutnosti poželenja ne odreši nikogar, v resnici ga ta pot pripelje v pekel, ampak Bog te odreši!…Duhovniki naj bodo manj socialni in bolj duhovni!… Materialnost mine, a duh, duša traja večno.

Pripravite duše za večnost, ne navezujte svoje duše na svet!…

Dobra kateheza, ki razloži Božje zapovedi in pomen zakramentov v življenju kristjana in vrednost za večnost, spreobrne veliko več kot govorjenje o socialnosti znotraj cerkve, med homilijo brez življenja in duhovnega maziljenja.

Če govorimo o Božji ljubezni in njegove Besede večnega življenja, bo resnično več ljudi pripravljeno pomagati svojemu bližnjemu z resnično vero in ljubeznijo, kot govoriti in se bojevati za bratstvo, ki ne gre skozi cerkvene stene. Božja beseda gre skozi vse zidove in doseže srca, poživlja vero, daje slepim vid in oživlja mrtve, ki so bili v grehu in brez milosti.

Uporabite Božje besede in ne idej in govorice sveta. Jezus ne želi, da se to še dogaja v Božji hiši ali župniji, ker je čas kratek in mnoge duše so slepe in brez svetlobe.

Zbudimo se!

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja