SVETE RELIKVIJE V EDSONOVEM DOMU

Svete relikvije v hiši Edson

Objavljeno: 10. avgust 2013 06:13 PDT

Mnogi ne vedo, da na molitveni skupini pri Edsonu na domu so svete relikvije, ki jih je Edson prejel kot zahvalo in darilo od duhovnikov, vernikov in nekaterih ljudi, ko je obiskal Evropo in so poslane v Amazonijo kot znak blagoslova in varstva in zato, da bi se častile.

Na gornji sliki je relikvija- košček svetega Jezusovega križa;  košček skale v Lurški votlini Massabielles, praktično iz mesta, kjer  je milostni izvir naše Lurške Gospe in ga je daroval francoski  gospod Edsonu ob njegovem letošnjem obisku . Kot relikvija je tudi košček obleke Svete Terezije Deteta Jezusa; kost svetega Antona Marije Klaret,; zadaj je relikvija svetega Petra in Pavla ter v belem papirju relikvija svete Klare Asiške.
Poleg teh relikvij na oltarju ležijo relikvije svete Marije Goretti, svete Gemme Galgani, svetega Gabrijela od Žalostne Matere Božje, svetega Pavla od Križa, svetega Vincenca Maria Strambi, in košček kamenine iz Monte Gargano (Italija), kjer se je nadangel Mihael prikazal pred stoletji in svete Krale iz Montefalca.

Vse te relikvije so izpostavljenje za obisk in češčenje na mestu prvega prikazovanje Device Marije v Manausu, vsem vernikom, ki želijo moliti in prositi milosti in blagoslove zase, za svojo družino in ves svet. /Edson/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja