STIČNA 19.5.2012 – MANAUS 25.12.2013

Eununcamecansareidevocesed

MARIJA NAM PRAVI : POSLUŠAJTE MOJA SPOROČILA IN JIH ŽIVITE!

 

PRIKAZANJE SVETE DRUŽINE – STIČNA 19.5.2012

Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

“Mir z vami moji  ljubljeni otroci! Prihajam iz nebes z mojim Sinom in Svetim Jožefom, da vas blagoslovim in vam podelim mir. Otroci moji, naj bo vaša ljubezen do naših svetih Src globoka, in vaše družine bodo ozdravljene in rešene vsega  zla. Bog želi podeliti velike milosti vašim družinam, ampak vi morate moliti, moliti, moliti, kajti v molitvi Bog spreminja vaše duše in vas dela može in žene vere. Otroci moji, imejte vero! Bog je vedno ob vaši strani, da vam pomaga in vas blagoslavlja. Jaz, vaša Mati, sprejemam vaše družine v moje materinsko Srce. Moj Sin želi, da bi bili vi in vaša srca  odprti do ljubezni Svetega Jožefa. Odprite vaša srca, otroci moji! Bog želi, da se pobožnost do svetega Jožefa razširi po vseh krajih sveta, kajti on želi rešiti družine. Sveti Jožef me danes spremlja in je ob mojemu Božjemu Sinu, kajti po njegovem posredovanju bo veliko milosti, miru in spreobrnjenja podeljeno svetu. Zahvaljujem se za prisotnost duhovnikov in vseh vas in vam pravim, da bodo vaše družine prejele prav poseben blagoslov. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen”

 

 NAŠA GOSPA- SPOROČILO  MANAUS 25.12.2013

Marija:… Molite, molite, molite veliko moji otroci za tiste, ki bi morali biti luč za Božje ljudstvo ker izgubljajo svoj sijaj, vero in ljubezen, zaradi prevar in skušnjav sveta. Molite za duhovnike, da se ukvarjajo in resnično borijo za svoje posvečenje.

Tisti, ki molite za duhovnike prejemate poseben blagoslov od Boga in vam bo vedno pomagal v večjih težavah…

 Ko sem bil pri maši sem v času svetega obhajila slišal glas Device, ki mi je povedala:

….Ustanavljajte molitvene skupine za priprošnjo za duhovnike. Posredujte za posvečevanje duhovnikov. Posvetite večino svojega časa za posredovanje za duhovnike in za Cerkev. Ne zanemarjajte svojih pastirjev!… So dragoceni Božji dragulji in tudi ena od velikih skrivnosti Njegove ljubezni za svoje ljudstvo, ki potrebuje pastirje, da vas bodo vodili in blagoslavljali v Njegovem Svetem Imenu….

One thought on “STIČNA 19.5.2012 – MANAUS 25.12.2013”

 1. Obvestilo!
  Adelaide Roncalli je v 77.letu starosti odšla k Očetu!

  V maju 1944 se je Devica Marija prikazovala mali Adelaide Roncalli v Italiji v Kraju Ghiaie di Bonate.Predstavila se je kot KRALJICA DRUŽINE in že takrat opozarjala na nevarnosti za družine, ki bodo pod krinko tako imenovane svobode, se uničevale.
  Edsona je Marija iz daljnje Brazilije iz Amazonije poslala v Ghiaie di Bonate, da potrdi resničnost njenih prikazovanj.
  Še danes nas Marija opozarja in uči, da rožni venec bo reševal družine. Ali nam lahko bolj danes kdo svetuje bolje kot Marija sama, saj je Mati in Kraljica Družin.
  Ne glejte, če otroci pri molitvi nagajajo, oni vse slišijo, vidijo, so kot slika, ki jo je treba narisati in to delamo starši.
  PREJMITE BLAGOSLOV MARIJE, KRALJICE DRUŽINE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja