STAREJŠE OBJAVE NAŠE GOSPE 1997 (št. 117, 118)

 

1012253_1430004383902709_1531582056_n

117. SPOROČILO DANO EDSONU DNE  11.JUNIJA 1997 V PRIVATNI HIŠI V BRESCI

Mir naj bo z vami!

Dragi otroci, prihajam ponovno z Nebes da vam dam mir mojega Gospoda. Pozdravljam vas s svojim mirom, ker svet potrebuje mnogo miru.
Dragi otroci, molite vsak dan za mir.

Mir Gospodov naj ostane vedno v vaših družinah. Jaz sem Kraljica Miru. Prihajam z Nebes, da vas usmerjam, pomagam živeti kot pravi kristjani.
Ljudje nimajo več vere, ker so se oddaljili od ljubezni in miru svojega Stvarnika.
Dragi otroci, vsemogočni Gospod vas prosi po meni, da zapustite greh.

Molite za Sveto Cerkev, molite za duhovnike in mnogo več za Svetega Očeta, Janeza Pavla II: Dragi otroci, Sveta Cerkev potrebuje vaših molitev. Imejte veliko ljubezen do Cerkve mojega Božjega Sina Jezusa Kristusa.

Ponovno vam pravim, edina prava Cerkev je Katoliška, Apostoska, Rimska. Prosite varstvo Prečistega Srca svetega Jožefa za vso Sveto Cerkev.

Dragi otroci, Jezus je vaš odrešenik in vas mnogo ljubi. Če bi vi vsaj mo9gli razumeti koliko vas Gospod Ljubi! Dragi otroci, naučite se mu zahvaljevati za vse tisto kar On dela in nadaljuje delati za vas s tem ko sipa tolike milosti na vas.
Sveta Maša je največja Milost, ki jo Gospod daje svetu in vi se ne zmorete  zahvaliti Gospodu za ta privilegij!

Dragi otroci, iščite, da bi doumeli, da v Sveti Maši je moj Sin Jezus, ki pride v Sveti Evharistiji, da vam podeli vso Njegovo ljubezen in vse Njegove milosti po njegovem resničnem Mesu (Telesu) in Njegovi resnični Krvi.

Dragi otročiči: delajte mnogo pokore in mnogo žrtev, ker je kelih Božje pravičnosti poln in že preko. Tolažite Srce vašega Boga v Evharističnih Adoracijah pred Najsvetejšim Zakramentom. Vi s postom morete premagati satanove skušnjave. Hvala za vašo ljubeten in vašo pripravljenost, da ste bili v tej noči tu, da bi poslušali moje nebeško sporočilo.

Ljubim vas, ljubim vas. ljubim vas. Vse vas blagoslavljam v imeno Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen! Kmalu nasvidenje!

 

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

118. SPOROČILO DANO EDSONU 12. JUNIJA  1997 V PRIVATNI HIŠI V BRESCI OB 21.h

Mir bodi z vami!
Dragi otročiči, mnogo vas ljubim in moje Brezmadežno Srce goreče želi vaše zveličanje.

Dragi otroci, premagajte hudičeve skušnjave z molitvijo ROŽNEGA VENCA IN S POSTOM, SVETO MAŠO IN ŽRTVAMI.

Dragi otroci, živite življenje združeno z Gospodom. Jezus je vaš Odrešenik in išče vašo ljubezen. Jezus vam želi dati vso svojo ljubezen, toda mnogi nehvaležni ljudje ga nočejo sprejeti.

Dragi otroci: molite za večno zveličanje vseh tistih, ki običajno živijo v smrtnem grehu. Molite, da bi se vsi moji otroci kesali svojih grehov.ž

 

Mati Božja se je prikazala oblečena v belem z velikim plaščem, ki je objemal vse človeštvo. Na glavi je imela krono iz vrtnih in tudi njeno Srce je bilo pokrito z vrtnicami. Na njeni desni je bil napis “Mir”, na njeni levi “Spreobrnjenje”. Nadaljevala je:

Pot, ki vodi k Jezusu je ozka, toda vsi vi morete slediti tej poti z velikim zaupanjem, ker sem Jaz z vami, da vam pomagam in vas vodim. Otroci moji, ne bojte se vsakodnevnih težav, temveč se naučite jih premagati z zaupanjem in veseljem. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen! Na svidenje kmalu.

 

 

(prevod iz objav ARRPI)

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja