SPOROČILO Z DNE 8.6.2011 MANAUS

SPOROČILO DETETA JEZUSA EDSONU  Z DNE 8.6.2011 MANAUS

Danes se je prikazala Sveta Družina. Jezušček je bil v naročju svetega Jožefa in je govoril. Bil je star na pogled približno leto in pol in čeprav majhen, je govoril veličastno kot kralj. Otročiček Bog je dejal:

Mir vsem vam!

Sin moj, širi v svetu pobožnost k Trem združenim Srcem. Ta pobožnost se je rodila v globinah mojega Presvetega Srca in je neizčrpen izvir milosti za grešno človeštvo. Ta pobožnost prihaja, da ozdravi ranjeno in utrujeno človeštvo, da bi se odprlo Božji milosti. Prišel sem z nebes s svojo Presveto Materjo in svojim Deviškim očetom Jožefom, da vas blagoslovim in vam rečem da, če želite blagoslove in varstvo z nebes, morate častiti, ljubiti in hvaliti naša sveta združena Srca: tako bo vaše življenje osvetljeno in obdano z lučjo in Božjo milostjo. Svet zasluži poplavo kazni, toda po Brezmadežnem Srcu Marijinem in Prečistem Srcu svetega Jožefa je moja pravičnost še zadržana in odložena. Posredujte, popravite in molite, da pridobite usmiljenje mojega Srca zase in za svet. Kdor ni ponižen ne razume naše svete prisotnosti med vami in nikoli je ne bo razumel; milost razumevanja skrivnosti in Božje prisotnosti bodo imeli tisti, ki se trudijo biti majhni in priznajo svojo ničnost pred menoj, mojo Materjo in svetim Jožefom.

Moliti; mnogi govorijo tolike molitve, toda malo jih je izrečenih z ljubeznijo in s srcem (*); molitve s srcem polnim grehov in nepopolnosti se ne morejo dvigniti v nebo. Molite, spreobrnite se, spremenite življenje: tako bodo vaše molitve imele vrednost pred našimi Tremi združenimi Srci.

Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam. V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen.

Mali Jezus je razprostrl ročice in v njegovih rokah se je pokazal škapulir svetega Jožefa. Ko mi ga je pokazal, mi je dal razumeti, kako je pomembno, da bi ta škapulir spoznalo vse človeštvo, posebno mladi. Hudič sovraži ta škapulir in noče, da bi se širil; toda otrok Jezus mi je dal razumeti, da je to milost podeljena vsemu človeštvu. Sovražnik ne bo uspel preprečiti, da ne bi prišel na tolike kraje : namreč sporočila Treh svetih Src in pobožnost k svetemu Jožefu se širijo zelo hitro v mnoge kraje sveta, ko  še ne vem kje, toda bom kmalu seznanjen.  Jezus bo storil velike čudeže, da bi ta pobožnost močno rasla v svetu in da bo prečisto Srce svetega Jožefa bolj ljubljeno in češčeno poleg njegovega Presvetega Srca in Brezmadežnega Marijinega Srca.

(*) tu sem razumel, da je Jezus govoril o nepopolnostih, ki se nanašajo na tiste, ki ne storijo ničesar da bi se spremenili. Mi vsi smo še nepopolni in lahko molimo slabo. Jezus želi, da bi razumeli kako veliko vrednost ima trud, ki ga naredimo, da bi se popravili, da spremenimo življenje, da sledimo, poslušamo in v praksi živimo nasvete svete Cerkve in njegove Matere. Nasprotno, tisti, ki se ne trudijo, da bi popravili svoje napake, izgubijo toliko milosti in utrpijo mnogo  škode in duhovne rane.”Resnično sredstvo za rane človeštva (bodisi materialnih, kot je lakota in krivica, bodisi psiholoških ali moralnih, ki so povzročene od lažnega udobja), je življenjsko pravilo, ki temelji na bratski ljubezni in ima izvor v Božji ljubezni. Zato moramo zapustiti predrznost in nasilje uporabljeni za pridobitev položaja večje moči, da bi s zagotovili za vsako ceno uspeh  ” (Benedikt XVI)

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja