IZ SPOROČILA V ŽUPNIJI GROSUPLJE 19.06.2013 – ZA MEDITACIJO – VERUJ SVETO BOŽJE LJUDSTVO

 

IZ SPOROČILA  V ŽUPNIJI  GROSUPLJE DNE 19.6. 2013

Jaz sem zaščitnik svete Cerkve in zaščitnik vaših družin! …

Jezus prosi duhovnike za več ljubezni do mojega Srca in tako bodo kot zvesti ministri, ki bodo vedeli kako  braniti in živeti večne resnice.

Danes vam povem, da vas ščitim, sveto Božje ljudstvo, da branim sveto Cerkev in bom mnogo prosil zanjo pred Gospodom nebes in zemlje, tako, da bo močna v preizkušnjah in soočanjih  z nevarnostmi, ki jo ogrožajo, da močno sijala in  uničevala temo, ki jo obdaja,  v ponižanje Satana in njenih sovražnikov, v teh časih velike duhovne bitke.

Bodite zvesti Bogu. Bodite resnični pričevalci mojega  »sina« Jezusa Kristusa. Bodite  tisti, ki  v praksi živijo  po nauku Jezusa in Cerkve.

Bog ne želi več grehov nečistosti, ampak želi sveto življenje v njegovi ljubezni, ki se prostovoljno daruje noč in dan za odrešenje sveta. Sprejmite v  vaša srca te moje besede, sprejmite v  svojem življenju nauk,  ki vam ga Bog sporoča že vrsto let, preko prikazovanj moje Brezmadežnega neveste, na  mnogih krajih po svetu.

To je čas za vrnitev k Bogu in da ste mu resnično zvesti. Ne bodite boječi, ampak zelo močni  in pogumni, ker je Bog  z vami! Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja