SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA Z DNE 27.10.2018

Sporočilo Svetega Jožefa z dne 27.10.2018

Danes se je prikazala Sveta Družina, sijoča je prišla iz nebes blagoslovit vse človeštvo.

Sv. Jožef nam je dal v tej noči sporočilo:

Moj mir vam in vašim družinam, ljubljeni moji otroci!

Moj sin, zbiraj tvoje brate k molitvi, da prosijo za dobro Svete Cerkve in vsega človeštva, ker so časi težki in mnogi so brez moči in brez luči, omahujoči, skoraj do točke, da se prepustijo premagati skušnjavam in preizkušnjam.

Prosite za mojo pomoč in varstvo. Bog želi od človeštva: da bo moje Srce bolj poznano in ljubljeno, ker po milostih mojega Srca bo ozdravil številne duše šibke v veri in osvobodil mnoge, ki so na poti teme in greha.

Hudič uničuje mnoge duše z nečistostjo. Skoraj ne obstaja čistosti v svetu, ker se je zlo razširilo na strašen način, da toliki možje in žene, mladi in otroci živijo življenje brez Boga,

Tu v mojem Srcu bo človeštvo našlo milost, da bo ostalo zvesto Gospodu in v celoti pripadalo njegovemu Božjemu Srcu.

Moj sin, Jezus in Marija sta zelo užaljena, zaradi tolikih žalitev in napadov in moje Srce trpi. Družine so postale kraji nenehnih žalitev naših treh Svetih Src. Mnogi prezirajo naše klice, v njihovih domovih so oskrunili našo sveto prisotnost med njimi, ker so se vrnili v grešno življenje iz preteklosti. V mnogih domovih, kjer so bila naša tri Sveta Srca čaščena, so naše podobe odstranili, sežgali ali vrgli ven.

Bog bo veliko zaračunal tistim, ki so pripeljali tolike duše v zmoto in preziranje sporočil, ki jih daje svetu preko naših treh Svetih Src. Za vsako povzročitev žaljenja, zanikanja in zavračanja, za vsako dušo, bodo dajali odgovor pred Božjo Pravičnostjo, ki je razžaljena in prezirana.

Molite, molite, molite in recite vsem naj mnogo zadoščujejo, darujejo Gospodu molitve, žrtve in pokoro za nevernike in nehvaležne grešnike.

Težki in boleči časi bodo obdali Cerkev in svet. Kazni, ki jih človeštvo zasluži so boleče in strašne in so pred vratiNe izgubite svojega mesta v nebesih. Bodite zvesti Gospodu in njegovemu klicu in hodili boste po varni poti, ki vodi v večno srečo.

Jaz vas ljubim in sem tu, da vas vodim k Bogu. Naj vam moj Božji Sin podeli svoj mir in svojo ljubezen. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Mali Jezus v naročju Svetega Jožefa je med prikazovanjem gledal na vse nas, pokazal mi je nekaj žalostnih dogodkov, ki se pojavljajo v Sveti Cerkvi. Pogled Malega Jezusa je postal v določenem trenutku resen: tako majhen v naročju Svetega Jožefa, a s tako prodornim pogledom, ki se je dotikal globine duše. Razumel sem koliki grehi kličejo božjo pravičnost na nevernike in nehvaležne, ki prezirajo Božji klic, ki ga nebo daje preko prikazovanj Svete Device v Amazoniji. Če se ljudje ne bodo skesali in delali pokoro svojih napak in grehov, jih bodo  nenadno udarile boleče in grozne kazni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja