SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 16.12.2004.

 

ZA MEDITACIJO

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA EDSONU GLAUBER 16.12.2004.

Jezusov mir bodi z vami.

Jaz sem Pravični od Gospoda, tisti, ki pazi na vsakega izmed vas!

Molite, da vas Božja luč vedno bolj osvetli. Molite, da bi imeli moč prenašati z vero preizkušnje življenja in jih premagati. Molite, da bo vedno Božji blagoslov z vami in vašimi družinami.
Bog me ponovno pošilja danes, da vas blagoslovim. Poskusite se približati Srcu mojega Božjega Sina in on vam bo velikodušno dal veliko milosti.

Sin moj, razširjaj vedno pobožnost mojemu Srcu. Glej v moje Srce.

Danes mi je Sveti Jožef pokazal svoje Srce polno plamenov ljubezni.
…gori od ljubezni za odrešitev duš. Koliko milosti vam želi podariti vsem vam, milosti, ki mi jih moj Gospod dovoli, da jih dam vsem tistim, ki sprejemajo z vero in ljubeznijo pobožnost do mojega Prečistega Srca. Vsem govori o tej pobožnosti.

Dostojno se pripravite na Jezusov Božič. Na dan rojstva mojega ljubljenega Sina je Gospod hotel, da se moje Srce razodene svetu. Vsi, ki prosijo za mojo priprošnjo, bodo prejeli velike milosti in mojo pomoč.

Gospod hoče, da je spoznano in ljubljeno moje ime in moje Prečisto Srce na dan njegovega rojstva, ker je prav ta dan bil tisti, ko sem Ga prvič občudoval in se je moje Srce radovalo v velikem veselju. V tistem trenutku je bilo moje Srce prepravljeno z milostjo Vsemogočnega, ki ga je vnel s svojo Božjo Ljubeznijo.

Koliko veselja sem čutil, ko sem videl mojega Sina Jezusa. Najvišji mi je dovolil biti njegov varuh in zagovornik.

Koliko dostojanstva in časti mi je podelil nebeški Oče. Naj bo njegovo sveto ime blagoslovljeno zdaj in za vedno, za vse večnosti in med vsemi ljudstvi, zaradi velikega usmiljenja, ki ga ima za svoje sinove in hčere.

Sin, moje srce danes izliva številne blagoslove vsem, ki so tukaj. Povej vsem, da jih imam rad in poslušam glas njihovih prošenj. Nocoj vsemogočnemu predstavljam prošnje vsakega od vas.

Blagoslavljam vas, kot vse tiste, ki častijo in prosijo za mojo pomoč: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja