SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 21.02.2018 (Vigolo)

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 21.02.2018

Nocoj je prišel Sveti Jožef z Malim Jezusom, da blagoslovi vse človeštvo. Vsak blagoslov je velika milost, ki more spremeniti življenje mnogih ljudi, kakor tudi težkih in bolečih situacij, ki jih mnoge osebe doživljajo. Sveti Jožef je dal sledeče sporočilo:
Mir z vami vsemi in z vašimi družinami!

Moji otroci, veliko molite, da bi se naučili pripadati Bogu. Naj bo v vaših družinah Sveto Gospodove ime spoštovano in čaščeno.

Prihajam iz nebes, da obogatim vaša srca z ljubeznijo mojega Sina in z nebeškimi milostmi. Bog daje čas milosti vsemu človeštvu, toda človeštvo vztraja v gluhoti in upornosti.

Zbudite se, spremenite življenje dokler vam Bog daje možnost, da se osvobodite greha in vsega tistega, kar vas ločuje od njegove ljubezni.

Želim vam pomagati, dovolite mi, da vam pomagam. Vstopite v moje Prečisto Srce, da se vnamete v ljubezni do Gospoda.

Peklenski sovražnik želi povzročiti velike bolečine in trpljenja Cerkvi in svetu, toda z mojo ljubeznijo in mojim Prečistim Srcem prosim usmiljenja pred Gospodovim Prestolom za mnoge nehvaležne sinove in hčere, ki se ne želijo pokesati in se spreobrniti.

Sveti Jožef je gledal name in na vse s toliko ljubezni in mi je dejal:

 Govori, govori vsem o ljubezni mojega Srca, ker te Gospod za to prosi. To moje Srce je zate in za tiste, ki ga ljubijo in častijo kot želi moj Sin Jezus.

Jaz prosim in prejemam v tej noči velike milosti in blagoslove za vas in vaše družine. Živite molitev, spreobrnjenje in svetost v vaših domovih in Gospod vas bo obdal s svojo lučjo, milostjo in veličastnostjo. Jaz vas ljubim in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja