SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 19. 3. 2015

11075169_992847117416621_1761183134776382137_n

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA  19. 3. 2015

Danes se je prikazala Sveta Družina. Vsi so bili oblečeni v belo. Naša Gospa je imela malega Jezusa v naročju. In Sveti Jožef je bil ob njeni strani. On je bil tisti, ki je dal sporočilo:

Jezusov Mir vsem vam!

Moj ljubljeni sin, še enkrat sem prišel da prinesem moje sporočilo vsemu človeštvu, po naročilu mojega Božjega Sina.

To je čas, da se odločite za Boga in za pot, ki vodi v nebesa. Težki časi prihajajo za Cerkev in svet, toda ne bojte se. Prepustite se mojemu varstvu in zaščito, da vas pokrijem s svojim zaščitnim plaščem.

Tukaj je moje Prečisto Srce, moje Srce, ki je polno ljubezni do vas, ki sije žarke blagoslova, milosti in kreposti na vse vas.

Molite , da bi bili vredni milosti, ki vam jo Bog želi podariti po moji priprošnji. Posredujte za dobro človeštva, za spreobrnjenje in zveličanje grešnikov. Bog vas ljubi in želi, da bi bili bolj poslušni njegovemu klicu ljubezni. Ne varajte se s posvetnimi stvarmi, ker so minljive.

Ukvarjajte se z Nebeškim Kraljestvom, ne izgubljajte več časa. Ljubim vas in vas blagoslavljam, kakor tudi vaše družine združeno z mojim Božjim Sinom in mojo Brezmadežno  Nevesto: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Sveti Jožef razprl svoj zaščitni plašč kot da bi nas z njim pokril. Bil je z Našo Gospo in Malim Jezusom ovit v lepi luči, ki je izžarevala milosti in blagoslove na nas in na svet.  V tem prikazovanju je pokazal na svoje Prečisto Srce, ki je sipalo veliko žarkov, žarke blagoslovov, milosti in kreposti, kot je dejal.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja