SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14. 3. 2015

27dc070704299e094f91048b4c708048

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 14. 3. 2015

Mir mojega Božjega Sina vsem vam!

Tukaj sem pred vami, da vas blagoslovim in podarim svojo ljubezen. Ne bojte se nositi svoj križ , ker posvečuje in reši mnoge, ki so oddaljeni in skoraj brez možnosti za odrešenje.

Molite veliko za tiste, ki grešijo in ranijo Jezusovo Božje Srce, ki toliko ljubi človeštvo, prejme pa samo zasramovanje, nespoštljivost in žalitve, ki ga tako silno bolijo.

Molite, da bi imeli moč darovati svoj križ, kadar vas Bog prosi, da ga nosite. Sem ob vaši strani in vas s svojim zaščitnim plaščem sprejemam in varujem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem sem videl Svetega Jožefa tako svetlega in veličastnega. Nosil je zelen plašč in obleko beige barve. V desni roki je imel lilijo in na levi strani se je nenadoma prikazala moja prijateljica iz Italije Maria Chiara, ki se ga je držala za levo roko. Bila je v svetli beli obleki s krono iz vrtnic na glavi. Za njo se je prikazalo mnogo, mnogo mladih. Razumel sem, da so bile duše, ki jih je Marija Chiara rešila za Jezusa z darovanjem bolečin in trpljenja.

Sveti Jožef mi je dejal!…

Pogum!… Na križu z Jezusom se premaga satana in se reši mnoge duše za nebesa. Mnogo je mladih, ki jih je potrebno rešiti in mnoge je potrebno voditi na pot resnice. Bojuj se, bojuj se neprenehoma za spreobrnjenje in rešitev grešnikov.

 Sveti Jožef mi je dal razumeti v njegovih očeh polnih ljubezni, da je Jezus pred nami. Ne kot tisti, ki nas obsoja in ki je s kamnom v roku, da bi ga zalučal kot oni, ki so hoteli kamnati ženo prešuštnico, temveč je pred nami s svojo iztegnjeno roko kot Usmiljeni Kralj in nam kaže svoje Srce polno ljubezni, da bi nas dvignil in rešil.

Potem se je Sveti Jožef počasi dvignil v nebesa z Marijo Chiaro in vsemi tistimi rešenimi dušami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja