SPOROČILO SVETE DEVICE Z DNE 26.04.1996

 

SPOROČILO SVETE DEVICE Z DNE 26.04.1996

Devica mi je razodela, da se bo dogodilo tu v Amazoniji, velika krvava revolucija, ki bo razlog  za veliko prelivanje krvi,če ljudje ne bodo spremenili smer njihovih življenj na pot spreobrnjenja, molitve, žrtve in pokore; razumi dobro moje besede: če ljudje ne spremenijo smeri svojih življenj in bodo nadaljevali trdovratno  v svojih napakah, bili neposlušni Bogu.

Če se bo to zgodilo, zaradi grehov, ki jih ljudstvo dela proti Bogu, bo Amazonija morala trpeti za določen čas. Mnoge družine bodo imele svoje domove uničene in opustošene, njihove sinove mrtve, drugi bodo trpeli posledice nasilja, posilstva od tistih, ki so pustili, da so njihova srca vodena od hudega duha.

Ta revolucija bo zaradi pohlepa ljudi po bogastvu in moči, ker želijo vse zase pridobiti nepravično. To bo vključilo pomembne in mogočne osebe, ki mislijo na svoje lastne interese; povzročili smrt mnogih – živih nedolžnih oseb. To bo sredstvo, ki ga bo hudič uporabil, da vojna in pomanjkanje miru pridejo v Brazilijo in potem bo zajela druge države.

Možem in ženam se bodo njihovi dnevi veselja spremenili v solze, bolečino in žalovanje. Mnogi bodo imeli noč za resnično sovražnico, ker ne bodo želeli, da pride. Dan se bo zamenjal za noč in noč za dan, ker bodo mnogi imeli njihova opravila in navade zamenjanje zaradi tega kar mora priti.

Zaradi tako velikega zla je Bog dal Amazoniji tako veliko zdravilo: češčenje Prečistega Srca Svetega Jožefa.  Tisti, ki bodo zvesti tej pobožnosti, temu Prečistemu Srcu, naj bodo prepričani o Gospodovem blagoslovu in varstvu.

Sveti Jožef bo pomagal in rešil Amazonijo te nesreče in nevarnosti, tako kot Cerkev, kajti če se to zgodi, bodo mnoge Cerkve uničene in mnogi duhovnik bodo preganjani, mučeni in umorjeni.Bog bo dopustil, ker ga mnogi med njimi žalijo s težkimi grehi, zaradi nezvestobe njihovi poklicanosti, biti Božji ministri v Cerkvi in dajejo slab zgled življenja njihovemu ljudstvu, ki bi ga mogli voditi dostojno in biti zanje luč.

Ko se bo to dogajalo bodo mnogi žalovali in prepoznali izgubljeni čas, ki so ga imeli na razpolago in da niso poslušali klice Device iz Itapirange, kot bi morali.  Molim, da se to ne zgodi in da bi se moglo ljudstvo resnično odločiti za spreobrnjenje in spremembo smeri njihovih življenj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja