SPOROČILO SVETE DEVICE, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 9.8.2014

 

SPOROČILO SVETE DEVICE, KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU DNE 9.8.2014

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz, vaša Brezmadežna Mati, v Nebesa vzeta z dušo in telesom, jaz sem tukaj pred vami, da vas vodim po poti svetosti. Molite, veliko molite za ves svet. Ljudje so s srci polnimi sovraštva in so brez miru, ker so se oddaljili od Boga in od resnice, tako, da drug drugega uničujejo na brutalen način in lomijo moje materinsko Srce v bolečini.

Molite in delajte pokoro za spreobrnjenje grešnikov. Sprejmite Božjo ljubezen v svoja srca, da Njegova ljubezen preoblikuje tako vaša življenja kot vaša srca od vsega pomanjkanja odpuščanja.

Bodite moji otroci molitve, ki živijo vsako Sveto Mašo združeni s Srcem mojega Sina Jezusa. Sprejmite moje klice in nosite svojim bratom Jezusovo Luč. Moji otroci, dnevi postajajo vse bolj težki, velike bolečine in žalost bodo opustošile vso zemljo. V Braziliji bo velika katastrofa opustošila moje otroke in mnogi bodo umrli.

Ne grešite več! Obrnite se k Bogu, dokler je še čas za spreobrnjenje. Bog ne želi videti vaših duš umazanih od greha, ampak čiste po njegovi milosti.

Sprejemam vas v moje Materinsko Srce in vsak dan prosim Božjega usmiljenja za vas in ves svet. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas:  V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja