SPOROČILO SV. JOŽEFA 16.12. 2004

 

20200BB

Tavernola (BG) 16. December 2004

Jezusov mir bodi z vami!

Jaz sem Pravični od Gospoda, tisti, ki bedi nad vsakim izmed vas. Molite, da bi vas Božja luč vedno razsvetljevala. Molite, da bi imeli moč prenašati z vero preizkušnje in jih premagati. Molite, da bi Božji blagoslov bil vedno z vami in z vašimi družinami.

Bog me danes ponovno pošilja, da vas blagoslovim. Trudite se približati se Srcu mojega Božjega Sina in On bo radodaren in vam podelil mnoge milosti.

Sin moj, razširjaj vedno pobožnost mojemu Srcu. Glej moje Srce: gori iz ljubezni za odrešitev duš. Kolike milosti želim podeliti vsem vam, zahvaljujoč mojemu Gospodu, ki mi dovoli, da jih dam vsem, ki objamejo z vero in ljubeznijo češčenje mojega Prečistega Srca. Govori vsem o tej pobožnosti.

Pripravite se, da bi obhajali vredno Jezusovo rojstvo.

Ob dnevu rojstva mojega ljubljenega Sina je Gospod hotel, da bi bilo svetu razodeto Moje Srce. Vsem, ki bodo prosili mojega posredovanja bom podaril mnoge milosti in mojo pomoč.

Gospod je želel na dan Njegovega rojstva, da bi bilo moje Ime in moje Prečisto Srce poznano in ljubljeno, ker je bilo prav ta dan, ko sem ga prvič občudoval in moje srce je prekipevalo v veliki radosti. V tistem trenutku je Vsemogočni moje Srce preplavil z veliko milostjo in ga vnel s svojo Božansko Ljubeznijo.

 Kolikšno radost sem občutil ob pogledu na mojega Sina Jezusa. Vsemogočni mi je dovolil biti njegov varuh in branitelj! Kolikšno dostojanstvo in čast mi je podelil Nebeški Oče.

Njegovo Sveto Ime naj bo blagoslovljeno sedaj in za vso večnost, me vsemi ljudstvi zaradi velikega usmiljenja, ki ga On ima za svoje sinove in hčere.
Sin, danes moje Srce podarja mnoge blagoslove vsem, ki so tu. Vsem reci, da jih ljubim in sem pozoren na glas njihovih prošenj. V tej noči izročam Vsemogočnemu prošnje vsakega od vas.

Blagoslavljam vse, ki me častijo in prosijo moje pomoči: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!«

 

Predno je odšel, mi je sveti Jožef dejal:
Prihajal bom vsak dan v tej Božični devetdnevnici, ker Gospod tako želi, da vam pomagam, da se dobro pripravite in da vam podelim svoje milosti in sporočila.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja