SPOROČILO STIČNA 21.6.2013

Sporočilo Matere Božje na 2013/06/21

Stična

Mir moji ljubljeni otroci!

Sem vaša nebeška Mati in vas ljubim. Prišla sem, da vam podarim Božji mir. Vrnite se, vrnite se k Bogu! Gospod vas vabi, da prenovite  svoje srce in svoje življenje in prosi, da prenehate z vsem, kar vas loči od poti spreobrnjenja in vas ne vodi do nje.

Brez Boga, otroci moji, ne boste mogli dolgo hoditi po tem svetu. Zadoščujte, zadoščujte za številne grehe sveta. Darujte Gospodu svoje molitve, žrtve in pokoro za odrešenje hladnega in nehvaležnega človeštva, ki rani Božansko Srce mojega Sina Jezusa s strašnimi grehi.

Ne oddaljite se nikoli od varstva mojega brezmadežnega plašča.. Dovolite mi, da ste mi blizu mojega brezmadežnega Srca, ker vas želim združiti z njim, tako da bi vas ogrevalo s plamenom ljubezni, ki izvira in sije iz njega, kot vir milosti in blagoslova.

Molite rožni venec vsak dan, kot sem vas prosila v mojih številnih prikazovanjih po vsem svetu. Rožni venec je orožje te velike vojne. Rožni venec  vas bo popeljal v Srce mojega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas: V imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja