SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA,  VARUHA SVETE CERKVE IN VSEH DRUŽIN 19.03.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu, moj ljubljeni sin!

Tu sem, Varuh Svete Cerkve in vseh družin. Nič se ne bojte, ubogi bolni otroci. Izročite se božanski Volji Boga, izročite se njegovim rokam. Bog pometa stran umazanijo in zlobo na mnogih krajih tako, da toliki, ki so bili slepi in gluhi za njegov klic, upognejo svoja kolena na tla in prosijo odpuščanja za svoje grehe.

Bog deluje, ruši mogočne z njihovih prestolov,  ločuje ljulko od pšenice, ločuje mali ostanek, da se svet prenovi in se odloči spoštovati njegove Zakone in Svete nauke, da prepozna njegovo Božjo Vsemogočnost, tako žaljeno na mnogih krajih sveta, da utiša in ustavi dela zla, ki so proti in notri v njegovi Sveti Cerkvi.

Grozno zlo je bilo izpuščeno v svet po človeških rokah. Bog je to dopustil, da popravi slepe, gluhe in polne napuha, ki niso hoteli poslušati klicev moje Svete Neveste. Že veliko let ona vabi svet k molitvi, k spreobrnjenju,  a mnogi niso dali pozornosti njenim besedam, mnogi so želeli nadaljevat in sledit napačnim potem, opravljat in živet v delih teme in greha.

Veliko molite molitev, ki vas jo je naučila moja Brezmadežna nevesta:

GOSPOD, NAJ NIKOLI NE IZGUBIM MOJE VERE V ČASIH STRAŠNIH PREIZKUŠENJ, KI SO PRIŠLE NA SVET!

Molite večkrat to molitev. Gospod ko se vrne bo iskal še malo vere na svetu? Vstopite v moje Prečisto Srce, da vas nič ne zamaja in da ne opustite vere. Verujte, verujte, verujte. Vera in zaupanje v Boga sta veliko bolj dragoceni kakor dobrine tega sveta, ki se vse konča in uniči. Naj bo Bog edino dobro in  ljubezen vaših src. Samo on je dovolj.

Razumite, da je to čas molitve skupaj s svojo družino in odkriti resnični Božji klic v vaših življenjih. Odločite se enkrat za vselej, da sledite njegovi poti svetosti, združeni z njegovim Srcem.

Pred križem, v vaših družinah se pokleknite in prosite odpuščanja za svoje grehe, molite Rožni venec z novim srcem, skesanim in spreobrnjenim v ljubezni do Boga. Berite in meditirajte besede mojega Božjega Sina, ki je luč vaših duš, tolažba in moč v teh časih preizkušenj.

Prosim danes za vsakega izmed vas pred njegovim Božjim Prestolom. Molite in prosite odpuščanja za svoje grehe in vaše molitve bodo v kratkem uslišane in vaše solze bolečin se bodo spremenile v solze veselja, ker iz roda v rod traja njegovo usmiljenje tistim, ki se ga bojijo.

Dajem sedaj svoj blagoslov in varstvo Sveti Cerkvi in vsem družinam vsega sveta: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja