SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 08.03.2020 MANAUS/AM

 

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 08.03.2020 -Manaus-AM.

Danes je Sveti Jožef se prikazal z malim Jezusom v svojem naročju. Dal nam je sledeče sporočilo:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes, da blagoslovim tebe in vse človeštvo. Jezus prosi, da se vsi zatečejo v moje Prečisto Srce in prejmejo iz njega vse milosti, ki jih njegovo Božje Srce želi dati vsem, ki prosijo po mojem posredovanje pred njegovim Prestolom.

Svet se prečiščuje njegovih grehov, ker ne moli, ker se ne kesa svojih napak in zločinov in ne prosi s skrušenim srcem Boga za odpuščanje. Kdaj se bo svet naučil biti poslušen Bogu?

Vrni se h Gospodu, nehvaležno in uporno človeštvo, ker bodo še večje bolečine in žalosti prišle kmalu na svet. Gospod ne prenaša več tolikih grehov: toliko je prešuštev, splavov, zločinov in napadov na nedolžnost, z uničenjem čistosti in svetosti mnogih duš.

Srce mojega Božjega Sina krvavi zaradi groznih nezvestob in grehov Božjih služabnikov, ki ne živijo več prave vere, ampak dušam pridigajo napačno, poučujejo druge stvari, ne pa Gospodovih svetih besed in naukov.

Znotraj Cerkve mojega Sina kraljuje duhovni razpad, ker je hudič vstopil vanjo, preoblečen in prefinjeno želi uničiti sveto in požreti vse duše z velikim besom.

Moj sin, moli, moli, ker bodo prišle na svet močnejše in še večje preizkušnje in blagor tistim, ki ne bodo zanikali svoje vere in ne bodo izdali resnic, ki jih je učil moj Sin Jezus, ter bodo ostali zvesti in trdni do konca.

Prosite za moje varstvo, želite si biti pod mojim svetim plaščem in jaz vas bom vodil k Jezusu in postavil vas bom v njegovo Božje Srce. Dajem svoj blagoslov in varstvo vsem predanim otrokom, ki častijo moje Prečisto Srce in ki se mi vsak dan posvetijo. Po naročilu mojega Božanskega Sina dajem vsem veliko milosti iz nebes.

Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja