SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 08.03.2020 -Manaus-AM.

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 08.03.2020 -Manaus-AM.

Danes je Sveti Jožef se prikazal z malim Jezusom v svojem naročju. Dal nam je sledeče sporočilo:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes, da blagoslovim tebe in vse človeštvo. Jezus prosi, da se vsi zatečejo v moje Prečisto Srce in prejmejo iz njega vse milosti, ki jih njegovo Božje Srce želi dati vsem, ki prosijo po mojem posredovanje pred njegovim Prestolom.

Svet se prečiščuje njegovih grehov, ker ne moli, ker se ne kesa svojih napak in zločinov in ne prosi s skrušenim srcem Boga za odpuščanje. Kdaj se bo svet naučil biti poslušen Bogu?

Vrni se h Gospodu, nehvaležno in uporno človeštvo, ker bodo še večje bolečine in žalosti prišle kmalu na svet. Gospod ne prenaša več tolikih grehov: toliko je prešuštev, splavov, zločinov in napadov na nedolžnost, z uničenjem čistosti in svetosti mnogih duš.

Srce mojega Božjega Sina krvavi zaradi groznih nezvestob in grehov Božjih služabnikov, ki ne živijo več prave vere, ampak dušam pridigajo napačno, poučujejo druge stvari, ne pa Gospodovih svetih besed in naukov.

Znotraj Cerkve mojega Sina kraljuje duhovni razpad, ker je hudič vstopil vanjo, preoblečen in prefinjeno želi uničiti sveto in požreti vse duše z velikim besom.

Moj sin, moli, moli, ker bodo prišle na svet močnejše in še večje preizkušnje in blagor tistim, ki ne bodo zanikali svoje vere in ne bodo izdali resnic, ki jih je učil moj Sin Jezus, ter bodo ostali zvesti in trdni do konca.

Prosite za moje varstvo, želite si biti pod mojim svetim plaščem in jaz vas bom vodil k Jezusu in postavil vas bom v njegovo Božje Srce. Dajem svoj blagoslov in varstvo vsem predanim otrokom, ki častijo moje Prečisto Srce in ki se mi vsak dan posvetijo. Po naročilu mojega Božanskega Sina dajem vsem veliko milosti iz nebes.

Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Edsonova obrazložitev sporočila:

Med prikazovanjem je Sveti Jožef, po naročilu Boga Otroka naredil trikrat križ nad vsemi državami in regijami sveta. Ko je zaznamoval svet s Križem so žarku luči padali na svet in ga razsvetljevali.

Spomnil sem se kaj mi je Jezus v preteklosti dejal, ko so se začela prikazovanja. Sveti Jožef bo po Njegovem naročilu rešil Cerkev in svet velike katastrofe. Verujmo v mogočno priprošnjo svetega Jožefa pred Jezusovim prestolom in prosimo blagoslove in milosti iz nebes, tako dnevno molimo sveti Rožno venec 7 žalosti in radosti svetega Jožefa. Poleg tega, da prosimo njegovega varstva se postavimo pod njegov Sveti Plašč z molitvami, ki jih molimo v njegovo čast. Naj bo 21. vsakega večera , ki je ura svetega Jožefa,  ura, ko molimo v svojih domovih k Svetemu Jožefu, kot nas je prosil Jezus, da bi mogli doseči velike milosti za nas, za Cerkev in za svet. Lahko molimo rožni venec Jožefovega Srca ali premišljujemo kratko Jožefove bolečine in radosti z 1 Očenaš, 1x Pozdravljen sveti Jožef in 1x Slava Očetu. Molimo lahko njegov Sveti Plašč ali molitve, ki sta jih naučila v njegovo čast Jezus in Marija. VAŽNO JE MOLITI IN NAREDITI PRVI KORAK VERE V TEJ HOJI

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja