SPOROČILO SLAVNEGA IN PREČISTEGA SVETEGA JOŽEFA, KI JE STRAH HUDOBNIH DUHOV– MANAUS/AM 01.05.2020

 

SPOROČILO SLAVNEGA IN PREČISTEGA SVETEGA JOŽEFA, KI JE STRAH HUDOBNIH DUHOV– MANAUS/AM 01.05.2020

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, sem Pravični od Gospoda, blagoslavljam te in sprejemam v moje Prečisto Srce. To Srce te ljubi, prav tako tudi ljubi vse človeštvo.

Bog želi, da se vsi ljudje približajo k meni in moji ljubezni, da bi imeli koristi od mnogih milosti in blagoslovov njegovega Božjega Srca.

Kdor najde in spozna mojo ljubezen v svojem življenju, najde izvir milosti in žive vode Boga in njegove Božje naklonjenosti.

Ljubljeni sin, pusti da te vodim, dovoli, da te uporabim za razkritje moje ljubezni vsemu človeštvu, za odrešenje duš.

Želim vam pomagati, vas tolažiti v vaših težkih preizkušnjah in trpljenjih, ki jih živite v tem svetu.

Na svetu bodo mnogi med vami doživeli trpljenje na svoji duhovni poti, toda pogum, ne obupujte, moj Božji Sin je svet premagal in združeni z njim, z njegovim Srcem in njegovo ljubeznijo boste premagali in zmagali vsako zlo.

Gosta tema obdaja Sveto Cerkev. Ta tema jo hoče v celoti pokriti, jo zadušiti, da ne bi sijala in da ne bi oddajala svoje luči dušam v svetu.

Po naročilu mojega Sina je Cerkev izročena v moje roke. Ona je pod mojim varstvom, pod mojim Svetim Plaščem.

Tisti, ki se posvetijo in izročijo mojemu varstvu ne bodo nikoli premagani, ne od Satanove teme, ne od groznih preizkušenj, ki se bodo vedno bolj stopnjevale. Gospod mi je naročil naj bom naklonjen in dobrohoten z vsemi, ki zaupajo v mojo moč in mojo priprošnjo pred njegovim Božjim Prestolom.

Jaz, strah demonov in vseh Satanovih privržencev, razširjam svoj zaščitni plašč in pokrivam Gospodove sinove in hčere, ki prosijo mojega varstva in priprošnje v tem dnevu.

Ne bojte se, Gospodovi otroci, na koncu bodo naša združena tri Sveta Srca zmagala.

Blagoslavljam te, moj ljubljeni sin. Ostanite v mojem miru, miru, ki prihaja od Boga!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja