SPOROČILO ROŽNEGA VENCA IN MIRU 5.10.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  05.10.2019 – Manaus-AM.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim, da ne izgubite vaše vere v teh časih velike zmede in zmot. Tu sem, da vas vodim v Srce mojega Sina Jezusa. Posredujte kot še niste nikoli doslej za pravo Cerkev, kjer je prava vera. Ne dovolite, da zlo napreduje s svojimi zmotami in lažmi. Branite in razglašajte resnico. Bog je samo eden in vas kliče k sebi, z življenjem v spreobrnjenju, kesanju in pokori.

Ne dvomite v besede in učenje mojega Sina. Ne pustite se zavesti od laži sveta in ne padite v kremplje tistih, ki jih uporablja sovražnik odrešenja, da bi tolike oddaljil od prave vere.

Častite Boga. Blagoslavljajte njegovo Sveto Ime vsi možje in žene na zemlji. Prosite odpuščanja za svoje grehe in se osvobodite vsega tistega, kar ni ljubo Srcu mojega Sina Jezusa.

Jaz vas ljubim in želim, da bi nihče od vas ne sledil poti zmot in greha, ki vodi v peklenski ogenj.

Molite Rožni venec, ker Rožni venec oddalji hudiča, zmote in greh daleč proč od vas in vaših družin. Kdor moli moj Rožni Venec bo imel vedno moj blagoslov in Materinsko varstvo.

Potem je Sveta Mati, bolj sijoča kot prej, odprla svoje roke, se obrnila navzdol kot bi razlivala milosti, pokazala nam je njeno Brezmadežno Srce, iz katerega je izhajalo mnogo žarkov. Dejala nam je tako veličastno:

NA KONCU BO ZMAGALO MOJE BREZMADEŽNO SRCE!

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja