SPOROČILO PREJETO OD EDSONA GLAUBER – PO ZVOČNEM ZAPISU 29. MARCA 2017

 

Dragi bratje in sestre!

Objem vsem vam!

To glasovno sporočilo vam pošiljam, ker sem v tem času, tem obdobju, prejel sporočilo Svetega sedeža, kjer me v dokumentu prosijo za poslušnost in začasno za tišino. Zato vas obveščam, da so bila srečanja, ki bi morala biti v tem času v Italiji,odpovedana, dokler se zadeva ne uredi s Svetim sedežem oziroma s Kongregacijo za nauk vere. Zato prosim vse vas v tem času zamolitev, tišino, ljubezen in darovanje vsega Trem Svetim Srcem, da dobro premaga zlo, da resnica premaga vsako laž, da Mati Božja zmaga in postane bolj poznana kot kadar koli doslej. Prosim torej za molitev, žrtev in post. Spomnite se njenih sporočil, njenih navodil in jih v resnici živite, da bomo mogli tako pomagati naši Materi.

Objem vsem. Ko bo vse rešeno, se bomo čim prej videli in slišali.

Objem.

Edson

OP. Dragi prijatelji, častilci Treh Svetih Src, polagam vam na srce to sporočilo in vabim, da se pridružimo reševanju tega problema in podpremo  z našo molitvijo, žrtvijo, postom, evharistijo, ki jo darujmo za ta namen. Edson nas vabi k tišini, kar pomeni, da tega sporočila Kongregacije za verski nauk ne bomo kritizirali in sodili.. Vsaka stvar, taka ali podobna, ki se zgodi, Bog dopušča v vse večjo Njegovo slavo. Kajti delo Marije Kraljice Rožnega Venca in Miru je Božji načrt in nihče ne more ustaviti Božjih načrtov s svetom. 

V SLOVENIJI VAS VABIM, DA VZTRAJATE V MOLITVENIH SKUPINAH PRVIH SRED, Z MOLITVIJO ROŽNEGA VENCA SEDMIH ŽALOSTI IN RADOSTI SVETEGA JOŽEFA. TU JE OMENJENO LE 7 DOGODKOV, KI JIH JE SVETI JOŽEF ŽIVEL IN DOŽIVEL Z MARIJO OB NJUNEM POSLANSTVU SPREJETJA, VARSTVA IN VZGOJI BOŽJEGA SINA. MOLITE LITANIJE SVETEGA JOŽEFA IN POSVETITEV TREM SVETIM SRCEM SVETE DRUŽINE. SRCE JE BISTVO ČLOVEKA IN V SVETI NAZAREŠKI DRUŽINI JE VLADALA LJUBEZEN, DA SO BILA NJIHOVA SRCA ZDRUŽENA V ENI LJUBEZNI.

Nevenka 031 529 838

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja