SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA, 3.MAREC 1998

SPOROČILO PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
(3. marca 1998, okrog 21.30)

Sveti Jožef se je prikazal v beli tuniki in belem plašču, z lilijo in Detetom v naročju, prav tako oblečenim v belo. Posredoval je sledeče sporočilo:

»Dragi moj sin, prisluhni mi in vsem povej o tem, kar ti nocoj razodevam po Božji volji. Še prej pa te blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Vsem vam podeljujem Kristusov mir.
Predragi sin, greh se tako močno širi! Ljudje se pustijo zvabiti v najbolj podle satanove pasti. Zaveznik pogubljenja hoče uničiti vse ljudi, njegov cilj je propad vseh. Ljubosumen je in sovraži vse človeštvo. Mnogi prestajajo številne nadloge in skušnjave, ki jih Božji nasprotnik neprenehoma nastavlja z namenom, da bi uničil neumrljive človeške duše, ki so bile ustvarjene za Boga. Eden od načinov, ki jih uporablja, je greh zoper sveto čistost, krepost, ki je Bogu še posebej všeč. Na ta način si satan prizadeva izmaličiti Božjo podobo, ki je v vsakem človeku. Prav zato Bog vsemu človeštvu naroča, naj se izroči mojemu prečistemu Srcu. Ljudem želi podeliti milost, da premagajo skušnjave in vsakodnevne napade satana.
Ljubi otrok, moj Sin Jezus ti je razodel moč, ki ga ima moje ime, ko ga kličeš. Dovolj je poklicati moje ime, da se razbežijo vsi demoni. Vsem vernim, ki bodo z zaupanjem in ljubeznijo častili moje prečisto Srce, obljubljam, da bodo živeli v milosti svete čistosti duše in telesa ter imeli moč in vse potrebno za premagovanje satanovih napadov in skušnjav.
Varoval jih bom kot dragoceni del samega sebe. Ta milost pa ni namenjena samo častilcem mojega prečistega Srca, temveč vsem njihovim družinskim članom, ki so potrebni moje nebeške pomoči.
Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Kmalu nasvidenje.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja