SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 24.11.2020 ***

 

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA – Manaus-AM.

Danes, ponoči je Jezus ponovno govoril mojemu srcu. Dejal je:

Odvzel bom darove tistim, ki ne govorijo zame, tistim, ki ne branijo moje časti in niti ne skrbijo dobro za zveličanje duš, ker so neuporabni, molčijo in skrivajo moje darove, ki sem jim jih zaupal, ostajajo brez besed o zlu, ki prihaja na mojo Cerkev  in svet in dal jih bom tistim, ki izpolnjujejo mojo voljo in tisti jih bodo imeli veliko več od ostalih.

To se bo kmalu zgodilo, ker moje ovce so sestradane, žejne in brez življenja. Zdravil jih bom in obnovil s pomočjo tistih, ki me resnično ljubijo in ubogajo ter izpolnjujejo mojo voljo na zemlji.

Kot sem napisal in rekel:

Vzemite mu mino in jo dajte tistemu, ki jih ima deset.‹  25 Oni pa so mu rekli: ›Gospod, ima jih že deset.‹ 26 ›Povem vam: Vsakemu, ki ima, se bo dalo, in tistemu, ki nima, se bo vzelo tudi to, kar ima. 27 Te moje sovražnike, ki niso hoteli, da bi jim jaz zakraljeval, pa pripeljite sèm in jih pobijte pred menoj.‹«

(LK 19,25-27)‘  30 Kdor ni z menoj, je proti meni; in kdor z menoj ne zbira, raztresa (Mt12, 30)

Mogočne bom vrgel z njihovih prestolov slave in povzročil, da bodo ponižni povzdignjeni pred njimi, razkril bom velike stvari in najmanjšim bom razkril veličastne stvari, dal bom majhnim moje milosti, blagoslove in darove in mnogi bodo velika luč, ki bo svetila v tem svetu teme, da oslepi Satan in peklenski demoni in njegovi satanski privrženci, ker jih bo moja svetloba zmedla in omamila moja luč, ki bo delovala v življenju tistih, ki mi služijo in me poslušajo s preprostim in zvestim srcem.

Vsa gniloba, zločini in umazanija, ki jo skrivajo pokvarjeni in zlobni, bo na sramoto mnogih postaja jasna in jaz Gospod bom deloval z močjo in mojo Sveto in Božjo Pravičnostjo. Očistil bom vse stvari in uničil vse zlo v korist tistih, ki me ljubijo in izpolnjujejo mojo voljo. Moja volja bo močno kraljevala med mojimi izbranimi in po njih, združenih z mojim Srcem in mojo željo, bodo prejeli velike milosti in luč duše, ki so brez vere in brez življenja.

Za mnoge duše bo kri za življenje, milost bo obnovljena v njihovih življenjih pa tudi v vseh stvareh, zaradi česar se bo vse stvarstvo vrnilo k svojemu popolnemu in svetemu izvoru. Tako bo moje kraljestvo na zemlji takšno kot je v nebesih in novi Jeruzalem, Sveto Mesto, bo zaživelo med ljudmi.

Brez moje volje ljudje ne morejo storiti ničesar dobrega, kajti samo Bog je popoln, samo jaz lahko vsako dejanje posvetim in izpopolnim vse stvari, vsako dejanje, vsak dih, v katerem je človek.

Človeška volja je nepopolna, omejena in polna pomanjkljivosti in napak. Moja volja posvečuje in daje življenje. Človeška volja vsakega človeka prinaša nepopolnost, bolečino, trpljenje in tudi večno smrt. Združite se z mojim Srcem,  z mojo Božansko voljo, pijte iz izvira žive vode, sprejmite moje božanske klice v vašem življenju. Prisluhnite utripu mojega Srca, ki gori v ljubezni do vsakega od vas.

Dovolite Bogu, da govori vašemu srcu, prisluhnite mu in naj ga sprejme vsako sinovsko srce z veliko ljubeznijo in nežnostjo.

Ljubim vas in vas s to ljubeznijo blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Po poti, ko sem se vračal domov mi je Jezus rekel:

Ne pozabi zapisati vsega, kar sem ti rekel.


Jezusu sem odgovoril:
Da, Jezus, ko pridem domov bom zapisal vse kar si rekel in povedal vsem!…

V srcu sem začutil Jezusovo srečo in ljubezen, ko sem mu to rekel in moje srce je bilo napolnjeno z velikim mirom, močjo in pogumom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja