SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 24.10.2020 – Manaus-AM. – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 24.10.2020 – Manaus-AM. – Edsonu Glauber

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, čas je: živeti za Boga, z Bogom in v Bogu. Je ura, da se človeštvo vrne k mojemu Svetemu Srcu. Kličem vas k spreobrnjenju, a mnogi me ne slišijo in zapirajo vrata svojih src za mojo Božjo ljubezen.
Govorim s teboj s svojim Srcem polnim ljubezni in z gorečo željo, da se duše zveličajo. Duše so zame in za moje Srce dragocene.
Moli, moli za odrešenje duš. Rešuj mi duše za moje kraljestvo ljubezni, rešuj mi mnoge duše in s tvojimi molitvami prelivaj vanje mojo Božansko ljubezen.
Govori o moji ljubezni bitjem, ki sem jih jaz ustvaril, ki se nahajajo daleč od poti resnice, ker ne želijo odpreti svojih oči in svojih src, da bi sledili poti spreobrnjenja, odpovedi in odrešenja, ki sem ga pripravil vsa vsakega posebej.
Poskrbite za svoje domove. Vaše družine so dragocene Sveti Trojici, ki je prisotna v vsakem blagoslovljenem domu, po združitvi moža s svojo ženo, ki je v ljubezni združena z mojim Božjim Srcem po zakramentu svetega zakona, zapečatenega s krščansko zavezo, tako sveto zvezo pred mojim oltarjem, proseč moj blagoslov, mojo milost in luč, ki posvečuje in jo oblikuje v sveto in popolno podobnost Boga Stvarnika vseh stvari.
Varujte svoje domove vsakih zmot, zasvojenosti in greha. Družine uničene od greha ne morejo biti prijetne Bogu.
Družine, ki pred zmoto molčijo in ne obsodijo zla in greha za večje dobro družinskih članov, ki so slepi in sužnji v Satanovih krempljih, ne morejo biti moji pravi učenci in služabniki.
Očetje in matere, ki so šibki v veri ne morejo graditi svetih družin. Očetje in matere, ki živijo posvetno brez luči, hodijo po poti pogubljenja, ki jih skupaj z njihovimi otroki vodi v peklenski ogenj.
Očistite svoje domove vse umazanije, kajti moje Božje Veličastvo je prisotno v vsaki družini, ki je v teh krutih časih oskrunjena, zaradi toliko nehvaležnih in upornih očetov, mater, sinov in hčera, ki so bolj podoba Satana kot moja podoba.
Umazane hiše, v temi, brez luči in brez življenja so hiše, kjer peklenski hudiči delujejo in kraljujejo. Kadar ena družina dovoli, da je njihov dom umazan in dovoli da se njegova umazanija pokaže v njihovem načinu življenja in govorjenja, tam je Satan prisoten v tem domu, ker on je tisti, ki ljubi gnilobo, umazanijo in greh.
Če želite vedeti, ali ste združeni z menoj in mojo Božansko voljo v vaših domovih, poglejte, koliko umazanije je v vaših hišah, kajti vsa umazanija na zemlji je nečist odsev, ki predstavlja greh v duhovnem življenju vsake duše.
Umazane in hiše brez življenja ne ugajajo mojemu Svetemu Srcu. Čiste hiše, osvetljene in odišavljene z ljubeznijo, so moja prava domača svetišča, kjer sem prisoten v vsej svoji božanskosti, ljubezni in volji.
Blagoslavljam te in ti dajem v tem trenutku veliko milost, ki jo tako potrebujete ti in tvoja družina, ki sem jo izbral in pripravil, da ste zgled vsem drugim, v teh težkih in slabih časih.
Sprejmi moj mir in mojo ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!
Povej te moje besede čim hitreje vsem družinam vsega sveta!

Jezus, Kralj vseh družin in Kralj vsakega doma!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja